Najpoznatija holivudska plavuša

Muškarci su padali na kolena pred njom: Tajna privlačnosti Merilin Monro! (FOTO)

Davne 1952. godine, holivudska ikona se udala za bejzbol igrača Džoa Dimađija, a sudeći po najnovijim detaljima koji su se pojavili u javnosti - ovo je bila veoma strastvena veza
Celebrities 10.05.2017. - 18:15h Autor: Glossy
Foto: Profimedia

Čuvena glumica Merilin Monro važi za jednu od najpoželjnijih žena u istoriji, a najnoviji detalji o njenom privatnom životu donekle objašnjavaju zašto je svaki muškarac bio opijen njom.

 

Davne 1952. godine, holivudska ikona se udala za bejzbol igrača Džoa Dimađija, a sudeći po najnovijim detaljima koji su se pojavili u javnosti - ovo je bila veoma strastvena veza.

 

Pismo Merilin Monro iz ludnice: Otkriveno u koliko lošem stanju je bila!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Blizak prijatelj i podijatar slavnog sportiste Rok Pozitano objavio je njegovu biografiju i otkrio pojedinosti o Džoovom zajedničkom životu s Merilin Monro. Konkretno, o njihovom seksualnom životu.

 

"Svaki put kada bismo završili u spavaćoj sobi, to je bilo kao da se bogovi bore; bilo je gromovitih oblaka i munja", navodno je svojevremeno otkrio Dimađio svom prijatelju i podijatru.

 

Prljave tajne Merilin Monro: 12 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je, takođe, istakao da je Merilin odala tajnu Frenku Sinatri da svaki put kad vodi ljubav s Arturom Milerom zamišlja upravo Džoa i da čuva njegovu fotografiju u ormanu. Čini se da Merilin nije bila vatrena samo u svojim filmovima...

 

Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...