Poznat estradni put

Rada Manojlović: Od Dragane Mirković sam uzela sve što sam mogla!

Odnos prema medijima i kolegama je pokupila od starijih koleginica, odstranila je, kako kaže živac za nerviranje, a muškarcima ne zvoca i ne guši ih
Celebrities
19:34h Autor:
Rada Manojlović: Od Dragane Mirković sam uzela sve što sam mogla!
Foto: Instagram / Rada Manojlović

Put i uspon u karijeri mlade pevačice Rade Manojlović neodoljivo podseća na onaj kojim je prošla Dragana Mirković, za čiju naslednicu su je već mnogi proglasili. Od starije koleginice, Rada je preslikala kako odnos prema medijima, tako, čini se i emotivni život. Ipak, na pitanje da li bi zbog ljubavi okačila mikrofon o klin, Rada odgovara:

- Od Dragane sam „ukrala“ sve što sam mogla, zato što njen odnos prema karijeri, medijima, kolegama i publici smatram ispravnim. Rano je počela da peva, imala je veliku karijeru sa mnogo hitova i koncerata. Kada postaneš takva zvezda, kao što su Dragana, Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Vesna Zmijanac, onda možeš sebi da dozvoliš da se na neko vreme povučeš i posvetiš porodici.

Ne želi da je smatraju sebičnom ili karijeristkinjom, ali smatra da je pravo vreme za brak i porodicu onda kada nepogrešivo osetiš da si spreman za to.

- Osećaj mi kaže da trenutak za tako krupne korake u mom životu još nije došao, što ne znači da ne sanjam o njima - priznaje Rada.

A kako je biti njen dečko i po onome što od muškarca očekuje u životu, pevačica je, čini se idealna devojka.

- Kada gledamo mene kao običnu devojku, nije teško biti moj dečko. Ništa ne tražim od svog muškarca, osim da me razume, podržava i voli. Nisam ljubomorna, ne proveravam, ne kontrolišem, ne stežem, ne gušim, ne zivkam, ne određujem mu s kim će da se druži, gde će da izlazi i dokle... Malo tražim i nije teško to ispuniti. Sa druge strane, svakako da je nekome ko nije iz ovog posla teško da se navikne da su oko mene uvek mediji, paparaci, često neistiniti naslovi u novinama, koji nekada nisu prijatni. Moja porodica i ja smo na vreme shvatili kako estrada funkcioniše i odstranili živac za nerviranje na tu temu. Ipak, granica se ne sme preći. Ima još jedna pozitivna strana, a to je da samo vikendom nisam kod kuće. Moj partner sa mnom može da provede više vremena nego sa devojkom koja, recimo, radi od devet do pet. Kad sve saberemo i oduzmemo, nije teško biti moj dečko - zaključila je Rada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs