Verna svom stilu

Rada Manojlović: Oblačim se kako želim!

Folk pevačica privodi kraju snimanje trećeg studijskog albuma, a svoje obožavaoce obradovaće sa osam ili deset novih pesama
Vip priča
21:46h Autor:
Rada Manojlović: Oblačim se kako želim!
Foto: Kurir

U pauzama između nastupa širom evropskog kontinenta, mlada folk pevačica Radmila - Rada Manojlović u studiju privodi kraju snimanje trećeg studijskog albuma.

Obožavaoce će obradovati sa osam ili deset novih pesama, na kojima rade pevačicini provereni saradnici “aspirinci”, Damir Handanović, Marina Tucaković i Dušan Bacić. Budući da je muzika odavno prestala da se samo sluša, već se i gleda, novi nosač zvuka zahteva i novi vizuelni identitet. Ipak, Rada poručuje da neće drastično menjati stil odevanja.

"Nikada ne bih zarad promene imidža donosila radikalnu odluku, kao što je šišanje na kratko", kaže Rada. "Takve promene dolaze u obzir samo za slikanja i spotove, ali na sceni moram biti ja. Sa dugom kosom osećam se seksi, zavodljivo, slobodno i ne bih je menjala".

Mada je često na udaru modnih kritičara, koji je ne štede kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu odevanja, Manojlovićeva tvrdi da joj to ne smeta.

"Uživam u životu i u svojoj koži, pa i u svojoj garderobi. Umem da poslušam savet, pa ubacim neki detalj koji nisam koristila. Oblačim se kako želim. Za mene je stil odevanja način da pokažem da ne robujem predrasudama i utemeljenim modnim normama. Ne opterećujem se time koje se boje i stilovi slažu. Ali, mnoge devojke me pitaju gde kupujem haljine. Sve duge svečane haljine za crvene tepihe sam sama kreirala i šila, a raduje me što sam skoro uvek bila proglašavana za jednu od najbolje odevenih na tim manifestacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs