Kulminacija sapunice

Hrvatski mediji: Milan nije otac Severininog deteta!

Borba između srpskog biznismena i popularne pevačice oko deteta još je aktuelna, ali prema napisima hrvatskih medija, reč je samo o nastavku uloga koje par glumi prikrivajući pravu istinu
Šuška se
20:46h Autor:
Hrvatski mediji: Milan nije otac Severininog deteta!
Foto: Kurir

Rat Milana Popovića i Severine, makar po medijima, traje, a prema najnovijim spekulacijama, kako tvrdi hrvatski portal Tjedno.hr, Milan zapravo nije otac Severininog sina. On samo glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža, tvrdi ovaj portal.

Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan nije otac njenog deteta , već se zna da čini uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi.

Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina bili su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan.

Kralj bakra kako su ga zvali dok se nije započeo vezu sa Severinom, tada postaje Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo nije im to stalno samo tako polazilo za rukom.

Kad je dolazilo do prekida obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga, kako piše na portalu, koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji.

Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog mafijaša u senci, nego i zbog sebe.

Oni bolje upućeni kažu da njena nova pesma Hurem govori o ljubavi s pravim ocem njenog deteta. Novi hit peva o Sulejmanu Veličanstvenom i Hurem, a zapravo javnosti Severina šalje tajne poruke koje dobro razumeju samo oni koji dobro znaju pravu istinu o njenoj sapunici u kojoj je seksualna robinja mafijaša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs