Veče koje niko neće zaboraviti

Skandali, ružne haljine, veliki propusti: Promašaji obeležili 89. dodelu Oskara! (FOTO, VIDEO)

Znao sam da ću zeznuti, stvarno jesam. Hvala nam što ste nas gledali, sutra me gledajte u mom šou. Obećavam da se ovde nikad neću vratiti, rekao je voditelj Džimi Kimel
Celebrities
00:58h Autor:
Skandali, ružne haljine, veliki propusti: Promašaji obeležili 89. dodelu Oskara! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters
1 / 25 Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Prestižna nagrada Oskar je dodeljena po 89. put, a ceremoniju je vodio Džimi Kimel.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trenutak koji će svi pamtiti bio je kada je Voren Biti nagradu dodelio pogrešnom filmu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Naime, glumac je prvo pročitao da je najbolji film "La La Lend", što bi značilo da je film osvojio i svoj sedmi zlatni kip. Na kraju se pokazalo da je pravi dobitnik zapravo film "Mesečina".

Kao dete bila u centru najvećeg seks skandala: Turbulentan početak holivudske zvezde! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Nešto je krenulo naopako. "Mesečina" je pobedila", rekao je producent "La La Lend"-a i svima pokazao papir koji je bio u koverti kako bi dokazao da se ne šali.

Biti je na kraju objasnio da je otvorio pogrešnu kovertu, pročitao ime Eme Stoun i greškom zaključio da je dobitnik Oskara za najbolji film "La La Lend".

Nakon toga je na binu stigao reditelj "Mesečine" koji je u svom govoru zahvalio Akademiji i čestitao ekipi "La La Lend"-a.

Najveći skandal zlatnog Holivuda: Otkriveno sve na 400 vrućih strana! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Mrzim da vidim razočarane ljude. Jedino što je dobro u svemu ovome je to da smo imali više govora nego inače. Znao sam da ću zeznuti, stvarno jesam. Hvala nam što ste nas gledali, sutra me gledajte u mom šou. Obećavam da se ovde nikad neću vratiti", rekao je voditelj Kimel.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nagradu u kategoriji glavne muške uloge odneo je Kejsi Aflek, dok je najbolja ženska uloga pripala Emi Stoun.

Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu odneo je, kako se i očekivalo, Maheršala Ali, za svoju glumu u filmu "Mesečina", dok je Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu dobila Vajola Dejvis za "Fences", čime je nadmašila i slavnu Nikol Kidman koja je bila nominovana u istoj kategoriji, pored Mišel Vilijams, Oktavije Spenser i Naomi Haris.

Pijana teturala crvenim tepihom: Skandalnozno ponašanje slavne glumice! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Oskara za najbolju režiju dobio je Dejmijen Šazel za film "La La Lend" koji je tako postao najmlađi reditelj koji je ikad osvojio Oskara.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Što se tiče svečanih toaleta, može se reći da su skandalozne kreacije obeležile ovogodišnju dodelu prestižne nagrade zahvaljujući glumici Blanki Blanko.

Zbog ove haljine svi su gledali u Melaniju Tramp: Prva dama bez greške! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Blanka (27) je na crveni tepih pre dodele Oskara došla je u dugačkoj žutoj haljini sa šarenim printom i jako dubokim šlicem. Dok je koračala tepihom, svi su mogli da joj vide golo međunožje jer nije obukla gaćice.

Namerno ili ne, takvim potezom ipak je uspela da ukrade deo pažnje medija zvezdama s holivudske A liste jer se njen gaf nalazi na naslovnicama svih medija.

Ove godine među najgore obučenim slavnim damama našle su se i Lesli Man, Skarlet Johanson, Dakota Džonson i Džinifer Gudvin.

Prokletstvo Kejtine haljine: Kreatorki donela nesreću i potpunu propast! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Svojim modnim odabirom nisu se proslavile ni glumice Dajan Kruger, Tendi Njutn, Keti Peri i Gabrijel Junion, koje su modni kritičari odabrali kao najgore obučene dame na Vanity Fair žurci nakon dodele Oskara.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na prestižnoj žurci bile su zapažene i Džesika Alba, Mindi Kaling, Mini Drajver i Sara Polson, ali ne u pozitivnom smislu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

A koje dame su bile najbolje obučene pogledajte u galeriji ispod teksta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs