Kazna

Glumica o vremenu provedenom u zatvoru: Tuširala sam se sa 90 žena, pretresna do gole kože

Ejmi je provela dve i po godine u zatvoru, ali pakao se nastavio kod kuće
Celebrities
21:18h Autor:
Glumica o vremenu provedenom u zatvoru: Tuširala sam se sa 90 žena, pretresna do gole kože
Foto: Printscreen/ Youtube/ Inside Edition

Američka glumica i zvezda serije 90-ih "Merlous Plejs" Ejmi Lokan progovorila je o zatvorskim danima i problemima sa kojima je susretala.

Ejmi se u zatvoru našla zbog saobraćajne nesreće koju je izazvala, a u kojoj je poginula jedna osoba. Njen muž koji je s njom bio u automobilu tom prilikom je povređen. Glumica je odslužila dve i po godine kazne i zatvor napustila u junu 2015. godine. Sudija ju je prošle nedelje oslobodio daljeg izdržavanja kazne.

Međutim, njena agonija se tada nije završila. Samo pet dana po izlasku iz zatvora, njen suprug je podneo papire za razvod. Danas živi sama u Nju Džersiju i posećuje anonimne sastanke alkoholičara.

Prošle nedelje dala je svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora u kome je iskreno govorila o onome što ju je snašlo. Takođe, istakla je da su joj skoro svi prijatelji okrenula leđa nakon nesreće koja se dogodila.

“Boravak u zatvoru je dehumanizujući. To je kao da svedočite sopstvenoj smrti. Ljudi prvo šalju pisma, ali onda potpuno nestanu kao da nikad nisu ni postojali u vašim životima. Svaki put nakon poseta mojih ćerki pretresali su me ispočetka, skidali dok nisam ostajala gola, morala sam da čučim i kašljem."

Neverovatna sudbina Kijanu Rivsa: Umrli su svi koje je voleo! (FOTO)

<\/div>

Inače, za ovakvo kazneno delo, najmanja zatvorska kazna iznosi pet godina, pa su mnogi bili ogorčeni odlukom sudije, koga su optužili da joj popušta zbog slave. On je priznao da je kaznu smanjio zbog njenih bolesnih ćerki kojima je potrebna.

Lokan je međutim istakla da nije imala nikakve beneficije zbog popularnosti. Tuširala se, kako kaže, sa 90 žena, a kako bi se borila sa depresijom, čitala je i pomagala drugim zatvorenicima sa alkoholizmom.

Iako je već dobila nekoliko glumačkih ponuda, fokusirana je na borbu za starateljstvom nad decom.

Ko je Dušica Radosavljević: Odrasla u sirotinji Beograda, sad joj se ceo Holivud klanja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs