Obožava seksi veš i haltere

Slađana Delibašić: Dobar veš i halteri osvežavaju odnose!

Pevačica kaže da je izgubila nevinost sa Đoletom Đoganijem, sa kojim je prošla sve u seksu, da je sprave u krevetu ne interesuju i da voli romantiku
Celebrities
17:14h Autor:
Slađana Delibašić: Dobar veš i halteri osvežavaju odnose!
Foto: Kurir

Pevačica Slađana Delibašić otkriva da joj je Đole Đogani bio prva velika ljubav, sa kojim je izgubila nevinost i da je sa njim prošla sve u ljubavi i seksu. Slađa, takođe, kaže da se sada oseća stabilno pored svog dečka Vanje Ćorića.

"Moj prvi muškarac u životu je bio moj bivši suprug. Iskustvo se ne stiče menjanjem frajera, nego uz jednog, pravog muškarca. Ja sam sa Đoletom zaista sve prošla, sa njim sam doživela i prvi orgazam. Kada čujem neku ženu da se žali što je imala samo jednog u životu, ja je žalim jer je taj jedan bio očigledno pogrešan. Sada imam Vanju i osećam njegovu pažnju, što mi je trenutno veoma bitno", kaže Slađa, koja tvrdi da nije ljubitelj neobičnih mesta za vođenje ljubavi, već udobnosti.

"Nisam od onih koje priželjkuju neobična mesta za vođenje ljubavi, jer im je zanimljivo da to bude livada ili plaža, više sam za dobar krevet. Volim kvalitetnu komociju, da uživam, da mi bude udobno. Mi imamo i gliser i u sobi na njemu mi je, recimo, izuzetno prijatno", otkriva Delibašićeva, koja ne krije da voli i da bude dominantna u seksu.

"U životu, volim da muškarac bude dominantan, a u krevetu sve zavisi od situacije i raspoloženja. Iskreno, sve mi je bitnije da ja budem zadovoljena, pa neka i on bude dominantan. Mada, ponekad i ja povedem igru. Uopšte nisam onakva kakvu me ljudi vide na bini, veoma sam nežna žena", kaže pevačica i otkiva da nije ljubitelj seksualnih pomagala, ali da i te kako voli odevne predmete koji pokreću muškarce.

"Sprave u krevetu me ne interesuju, volim da imam dobar veš, dobre haltere i to je ono što osvežava odnose između muškaraca i žena. Volim romantiku, džakuzi, sveće... Smatram da takva iznenađenja treba povremeno priuštiti svom muškarcu, a i smatram da je bolje imati dobar seks jednom u 15 dana nego svakog dana loš, čisto da bih mogla da kažem da ga imam svakodnevno. Većina žena i ne zna šta je orgazam i dosta glumi, a ni muškarci vše ne umeju da prepoznaju kad se žena folira. Žene su kao mačke, foliraju, gledaju svoj interes, postale su mnogo neiskrene, a zbog toga gube svoje muškarce", stiče Slađa za „Alo!“.

Slađana Delibašić otkriva da je njena fantazija glumac De Rok, čuven po ulozi u filmu „Škorpion“, ali njen tip muškarca, ipak, dečko Vanja Ćorić.

"Kada sam bila mlađa, bavila sam se sportom i uvek sam verovala da ću se udati za nekog sportistu. Moj tip muškraca bio je sportski, i dalje smatram da muškarac mora da bude dobro građen. Sada mi je bitna vernost. Što se tiče fantazija, nisam ih imala preterano, ali mi se sviđa glumac De Rok, a Vanja kaže da bih samo sa njim mogla da ga prevarim", kroz smeh tvrdi Slađa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs