Srećno zaljubljen

Bojan Marović: Za dobru vezu potreban je i dobar seks

Pevač koji je, kako kaže, srećno zaljubljen i u vezi već godinama, o braku još ne razmišlja
Celebrities
05:14h Autor:
Bojan Marović: Za dobru vezu potreban je i dobar seks
Foto: Kurir

Pevač Bojan Marović seks smatra sastavnim delom veze, a da bi bilo skladno sve, onda seks mora da bude jako dobar i da se stalno nešto novo događa.

Međutim, pevač kaže da ljubav mora da postoji. Ljubav mu je jako važna stvar, ali nije neko ko želi s tim da izlazi u javnost i da govori o tome šta mu se događa u sobi. Još je srećno zaljubljen, i u ljubavi godinama, ali o braku i ne razmišlja. Ne krije da mu je porodica sve, a prijatelje ne odvaja od tog kruga, međutim o stvaranju vlastite treba još neke kockice da se poslože.

"Konačno se mogu pohvaliti svojom kilažom koju sam zaista u jednom trenu zapustio ali sada sam se doveo u red. Baš sam se stesao", rekao je pevač i dodaje da, ipak, fizički izgled utiče mnogo na posao, ne samo njegov već i nekog ko radi na šalteru u banci.

"Dobra strana svega je što sam i sam kao muzičar napravio kod sebe preokret od 120 odsto, tako da pored balada sada mogu da se predstavim i na ovaj način, što je po sudu mnogih prava stvar", kazao je Bojan na početku razgovora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs