Nakon dva braka, traži treću sreću

Eva Longorija: Ne moram da rodim decu

Latino glumica želi porodicu, ali samo ako pronađe pravu osobu odlučiće se da postane majka
Celebrities
18:40h Autor:
Eva Longorija: Ne moram da rodim decu
Foto: Reuters

Iako je u godinama kada je svi pritiskaju da se ostvari kao majka, očajna domaćica Eva Longoria (Eva Longorija) kaže da se ne opterećuje trudnoćom, jer će ona doći samo ako pronađe čoveka svog života.

Ukoliko nikada ne bude imala decu, Eva (38) neće paničiti, niti će se osećati loše zbog toga. Ova glumica tvrdi da uopšte ne oseća pritisak da postane majka i ne žuri sa tom odlukom.

"Nisam jedna od onih žena koje misle da moraju roditi decu. Mislim da su deca proizvod ljubavi, pa ako pronađete tu pravu osobu i poželite porodicu sa njom, to je onda pravo vreme. Ako budem imala 50 godina i bila singl, sigurno neću rađati decu sama", rekla je Longorija za Access Hollywood.

Glumica je već dva puta bila u braku, a sada više ne misli da postoji posebna potreba da se ponovo uda. Ona je, takođe, prokomentarisala koje osobine treba da poseduje muškarac da bi je osvojio.

"Izlazila sam sa najrazličitijim tipovima muškaraca, pa mislim da nemam baš tačno definisan tip. Ali, važno je da bude duhovit. Važno je i da bude obrazovan", dodala je Eva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs