Iskreno

Od bivše devojke sam tražila da se žrtvuje za mene: Glumica očajna nakon smrti partnerke!

Odlučila se za, kako sam tada mislila, pravi put. Do dana današnjeg žalim što sam je to zamolila, priznala je Džilijen
Celebrities
08:26h Autor:
Od bivše devojke sam tražila da se žrtvuje za mene: Glumica očajna nakon smrti partnerke!
Foto: Profimedia

Glumica Džilijan Anderson (48), koju pamtimo po ulozi Dane Skali u popularnoj seriji "Dosjei X" na svom blogu otkrila je šokantnu istinu o svojoj bivšoj devojci.

Naime, nakon što je njena bivša partnerka preminula od raka, glumica je odlučila javno priznati da je u prošlosti učinila nešto zbog čega se danas kaje.

Pre više od četiri godine glumica je priznala da je u mladosti eksperimentisala sa ženama, ali usprkos tome deklarisala se kao heteroseksualka. Naime, u srednjoj školi bila je u vezi s jednom devojkom s kojom je i kasnije ostala u prijateljskim odnosima.

"Mnogo godina pre svega ovoga i dosta nakon naše veze, ta žena me izvukla iz depresije i težine moje televizijske slave, a ja joj se nikada nisam odužila na pravi način. Jednom me nazvala i rekla da joj je jedan tabloid ponudio 60 hiljada dolara u zamenu za naše zajedničke fotografije. U to vreme, iz različitih razloga, nisam želela da to dospe u novine i uprkos tome što se borila da plati stanarinu, zamolila sam je da ne proda našu priču", napisala je glumica.

"Odlučila se za, kako sam tada mislila, pravi put. Do dana današnjeg žalim što sam je to zamolila. Tih 60 hiljda bi mnogo pozitivnije uticalo na njen život nego što bi imalo negativan uticaj na moj", dodala je Džilijan.

Inače, Anderson je majka troje dece, iza sebe ima dva braka, a trenutno je u vezi s Peterom Morganom. Drugi put se razvela 2006. godine, a sada se sa Morganom pojavljuje na svim dešavanjima u Holivudu.

Pronađite razliku: Slavna majka i ćerka gotovo identične! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs