Susret nakon dva meseca

Sud odlučio: Milan sina može vikendom da viđa bez Severine

Nakon ročišta od tri sata, srpskom biznismenu je dozvoljeno da bude sam sa svojim detetom bez prisustva hrvatske pevačice. Popović je sa suđenja izašao nasmejan, a popularna Seve namrštena. Hrvati na Internetu osuli paljbu po svojoj sunarodnici, dok oca njenog deteta brane
Celebrities
09:15h Autor:
Sud odlučio: Milan sina može vikendom da viđa bez Severine
Foto: Kurir

Milan Popović zadovoljan je napustio sud u Zagrebu, gde je odlučeno da on može da viđa svog 17-mesečnog Aleksandra bez Severininog prisustva. Srpski biznismen na sud je došao sa advokatima Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom stigao taksijem 20 minuta pre ročišta. Severinu je dovezao menadžer Tomica Petrović pet minuta pre početka. Njen advokat Jadranka Sloković čekala ju je ispred zgrade suda.

"Nadamo se da će biti sve po našem", rekla je Sloković prije ulaska u sudnicu.

Ročište je trajalo tri sata. Sudija Marina Parać Garma razgovarala je sa Severinom i Milanom, a mišljenje o oboje i o tome kakvi su roditelji dala je i psiholog zagrebačkog Centra za socijalnu rad, u kojem je Popović dan pre ročišta video sina nakon dva meseca.

Severina naime sinu Aleksandru nije dopuštala da viđa oca Milana bez njene prisutnosti. Milan je prvi izašao sa suda. Izlazeći iz zgrade zaglavio se u rotirajuća vrata i počeo je da se smeje, ali nije ga samo to razveselilo.

Pravo da viđa sina bez Severine veliki je pomak u nastojanjima da ga odgaja ravnopravno sa pevačicom. Advokati nisu hteli da komentarišu šta je bilo u sudnici, jer je postupak tajan zbog zaštite deteta.

Pevačica je ranije tražila da se svi kontakti između Aleksandra i Milana održavaju u njenom prisustvu zbog dobrobiti deteta, a prema nekim izvorima, to je učinila jer se boji da Popović sina ne odvede u Srbiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs