Baš se zahuktava

Obrt u najskandaloznijem holivudskom razvodu: Bred Pit započinje rat sa Anđelinom Džoli!

Bred smatra da će razvod naneti veliku psihološku štetu deci zbog čega je odbio da stavi svoj potpis na zahtev za razvod
Celebrities 22.10.2016. - 12:23h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Profimedia

Mesec dana nakon što je Anđelina Džoli predala zahtev za razvod braka od Breda Pita slavni glumac još uvek nije potpisao papire za razvod. Iako mu je rok bio do srede, Bred to nije učinio, a svoj postupak opravdava time da smatra da je tako najbolje za dobrobit njihovo šestoro dece. Bred smatra da će razvod naneti veliku psihološku štetu deci zbog čega je odbio da stavi svoj potpis na zahtev za razvod.

 

Novi životni poraz Breda Pita: Ovo je kap koja je prelila čašu! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Bred želi zajedničku pravnu i psihičku potporu deci dok Anđelina želi starateljstvo nad decom, postavljajući time preduslov za mogući rat uskoro bivših supružnika. Ali Anđelina tvrdi da do toga neće doći jer joj je na prvom mestu dobrobit porodice, a ne rat s Bredom koji se navodno u borbi za starateljstvo udružio s Anđelininim ocem Džonom Vojtom s kojim glumica godinama ne razgovara.

 

On mu je, naime, savetovao da igra na kartu Anđelinine psihičke rastrojenosti koja je, kako Džon tvrdi, preslikana svoja majka. Dok se Endži i Bred dogovaraju o sudbini dece, policija još uvek istražuje okolnosti sukoba između Breda i 15-godišnjeg Medoksa koji se dogodio na privatnom letu. Ukoliko se dokaže da je Brad zaista bio nasilan prema svom maloletnom sinu, mnogo će teže ostvariti zajedničko starateljstvo nad decom. Sve bi se na kraju moglo umesto sporazumo rešiti privatnom tužbom, tvrde izvori za TMZ.

 

Otac Anđeline Džoli o njenom razvodu: Reč je o nečem ozbiljnom, zabrinut sam za decu! (FOTO)

 

Foto: Fonet
Foto: Fonet

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...