Majka u suzama

Divlji princ mekog srca: Hari jedino pred njim kleči! (FOTO, VIDEO)

Može se reći da se u ovom slučaju dokazala stara narodna "iver ne pada daleko od klade", s obzirom da je princ Hari očigledno od majke Dajane nasledio humanost
Celebrities
09:44h Autor:
Divlji princ mekog srca: Hari jedino pred njim kleči! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Britanskog princa Harija prati imidž "divljeg" momka, i to ne bez razloga. Promenio je mnogo devojaka, često bio na meti paparaca koji su jedva čekali da ga uslikaju kako u vidno alkoholisanom stanju izlazi iz noćnih klubova, na jednom maskenbalu se čak pojavio obučen u nacističku uniformu...

Nezaboravan je i njegov skandal koji se desio pre nekoliko godina u Las Vegasu, kada su se u javnosti pojavile slike nagog Harija na jednoj od ludih žurki kojima je prisustvovao u "gradu greha".

Vest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Hari i Kejt Midlton u tajnoj vezi? (FOTO)

Međutim, narod ga voli baš takvog kakav jeste, jer ne mari previše za stroge kraljevske protokole i bezbrižno živi svoj život kako njemu odgovara. Ono što je očigledno je da je sa godinama Hari ipak počeo da sazreva, a to pokazuje svaki put na nekoj od humanitarnih akcija kojima prisustvuje. Takođe je i pokrovitelj brojnih organizacija koje brinu o bolesnoj deci.

Jedna od njih je i WellChild koja je sinoć u Londonu organizovala svečanost povodom dodele nagrada hrabrim pacijentima i istaknutim pojedincima koji se bore da mladim bolesnim ljudima što više olakšaju i unaprede život.

Hrabri dečak koji jedva hoda i boluje od neizlečive Batenove bolesti Oli Kerol (5) uspeo je da ustane i zagrli princa kada ga je ugledao. Oli je rođen kao zdrava beba, ali mu se tokom godina razvilo teško genetsko oboljenje za kojeg još uvek nema leka. Nažalost, ova bolest dovešće do toga da Oli neće moći uopšte samostalno da hoda, vidi, diše i jede, piše Daily Mail.

Hari je kleknuo pred Olijem, pričao i šalio se sa njim, iako je dečaku bilo veoma loše. Njegova majka Lusi je bila veoma dirnuta postupkom mladog princa, kojem je poručila: "Znate, ne dobije svako zagrljaj. Veoma ste srećni."

Mlad i neiskusan princ: Dekica isprozivao Harija! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oli zapravo i nije svestan ko je Hari, već je reagovao instinktivno na način kako je princ razgovarao i šalio se sa njim. Divan je sa decom i veoma prirodan. Bio je veoma privilegovan, jer Oli ne može da se služi nogama, a opet je smogao snage da ustane i zagrli ga. Bila sam veoma ponosna na Olija, kao i na Harija", izjavila je Lusi kasnije i dodala:

"Veoma sam dirnuta načinom kako se Hari ophodio prema Oliju. Čak je znao i za njegovu sestru Ameliju (3) koja takođe boluje od Batenove bolesti. To je bilo neverovatno."

Može se reći da se u ovom slučaju dokazala stara narodna "iver ne pada daleko od klade", s obzirom da je princ Hari očigledno od majke Dajane nasledio humanost.

Sećanje na mamu bledi: Ispovest princa Harija rastužila svet (FOTO)

Pogledajte dirljivi susret Olija i Harija:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs