U provodu

Nada Macura traži muža: Ne mora da bude gospodin!

Potparolna Hitne pomoći nedavno je puštala muziku u jednom beogradskom klubu
Celebrities
01:14h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poznate ličnosti se neretko oprobaju u ulozi di-džeja, ali to nikada nije bilo zanimljivije nego u slučaju Nade Macure. Potparolka Hitne pomoći je u petak uveče u jednom beogradskom klubu puštala muziku. Kako kaže, muziku koju voli.

 

Pošto od razvoda nema dečka, na pitanje da li može da se raspiše konkurs za njenog idealnog muškarca, pravog gospodina, ona je odgovorila.

 

"Može, pravi gospodin. Dobro, ne mora da bude gospodin, neka bude jednostavan, kulturan, pažljiv i tolerantan. Teško se zaljubljujem. Pre svega moram naći objekat, a ovo su sve ipak deca".

 

Na pitanje da li zbog nje "preskaču" muška srca, Nada je iskreno rekla:

 

"Ne verujem, zbog mene ne. Ja bih volela da se ovde neko zaljubi i da pamti to veče kada sam ja bila gost i da eventualno pamti taj datum", iskrena je Nada, koju retko možemo videti kako se negde pojavljuje u večernjim časovima.

 

Nada Macura smršala 8 kg: Najpoznatija srpska doktorka otkriva tajnu!

 

A photo posted by ZAPPA BAR (@zappabar) on Sep 30, 2016 at 11:49am PDT

 

 

 

"Jeste, to je vrlo retko, s obzirom na posao koji radim i na moju prisutnost u Hitnoj pomoći već u ranim jutarnjim satima, tako da koristim mogućnost da se odmorim, što savetujem svima, 23 sata je "plafon" i nakon toga sam već u krevetu. U svakom slučaju, postoje izuzeci.

 

Zahvaljujem se Marku što je želeo da dođem i upotpunim to veče biranjem muzike, to je nešto što je u svetu veoma aktuelno, a i kod nas od "Egzita", a nedavno je bila i Paris Hilton", kaže Macura.

 

Poznato je da je Nada veoma aktivna kada je komentarisanje poznatih ličnosti u pitanju, pa je otkrila ko su po njoj najbolje cice na domaćoj estradi.

 

"Možda Ana Nikolić. I Nataša Bekvalac, ali mislim da je ona preforsirana. U estetskom smislu lepo izgleda, ali mislim da je mnogo prisutna na sceni. Možda to traži estrada, ne znam, možda mi se više sviđala ranije, kada je živela malo mirnijim životom", iskrena je Nada.

 

Nada Macura za Stil: Ako želite da budete negovane i mladolike, vodite računa o ovome!

 

A photo posted by ZAPPA BAR (@zappabar) on Sep 30, 2016 at 5:56pm PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...