Ne ugledajte se na nju

Prljava navika Adrijane Lime: Ona ponosna, fanovi zgađeni! (FOTO)

Oglasili su se i stručnjaci, koji su potez manekenke ocenili kao neprihvatljiv i objasnili zbog čega ovo nikad ne treba da radite
Celebrities
09:32h Autor:
Prljava navika Adrijane Lime: Ona ponosna, fanovi zgađeni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta, zanosna brazilska manekenka Adrijana Lima, neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije bez šminke i uopšte se ne stidi da pokaže male nesavršenosti na koži.

Za besprekornu kožu i savršenu liniju: 10 tajni lepote Adrijane Lime!

Zbog toga je stekla još veću popularnost i simpatije ljudi širom sveta, ali ovoga puta je definitivno preterala.

Naime, Adrijana je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u krevetu sa razmazanom šminkom oko očiju.
Kao da to nije dovoljno, manekenka se pohvalila i svojom lenjošću i nedostatku brige o licu, i poslala potpuno pogrešnu poruku mladim devojkama.

"Suviše sam lenja da bih skinula svu šminku oko očiju, ali nekako mi se sviđa, osećam se seksi. Zašto da ne prespavam sa njom? Želim vam nevaljalu noć", poručila je Lima uz fotografiju.

Obrve su pola ženske lepote: 3 fatalne greške zbog kojih izgledaju odvratno!

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 21, 2016 at 5:06pm PDT

Nakon što je objavila šokantnu poruku, fanovi su osuli paljbu i osudili potez lepotice, dok su najverniji stali uz nju i istakli da je lepa i sa šminkom i bez šminke.

Oglasili su se i kozmetičari i dermatolozi, koji su Adrijanin potez ocenili kao neprihvatljiv i objasnili zbog čega ne treba spavati sa šminkom.

"Zbog šminke koža ne može da se oporavi i izgradi nove ćelije, a odbaci mrtve, usled čega se pojavljuju bore i koža postaje tamnija. Noću se koža aktivno obnavlja, a ako joj tada zatvorite pore, vrlo verovatno ćete uskoro primetiti mitisere i gnojne bubuljice. Maskara vam možda ne izgleda opasno, jer se nanosi samo na trepavice, ali spavanje sa njom ima užasne posledice - možete ostati bez trepavica", upozoravaju stručnjaci.

Šta Lepa Brena ruča na letovanju: Fanovi zgroženi! (FOTO)

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Jul 7, 2016 at 4:38am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs