Da voda pođe na usta

Suzana Mančić: Kako sam zavela zgodnog, mladog momka

Poznata voditeljka otkriva kako je rešila i uspela da dobije svu pažnju mladog, preplanulog i sa izvajanim telom mladića koga je srela na Rtnju
Celebrities
15:52h Autor:
Suzana Mančić: Kako sam zavela zgodnog, mladog momka
Foto: Vladimir Lukić

Žene u Srbiji znaju da zavedu muškarca, bilo starijeg ili, kao što je čini se u modi ovih dana - mlađeg. Svoju magiju na tom planu otkriva popularna voditeljka Suzana Mančić. Pogađate - ljubav na usta ulazi! Dok se u bolnici oporavlja od operacije, Suzana za Dobar život otkriva kako je letos na Rtnju zavela zgodnog mladog momka, kao i recept pomoću koga je to i učinila.

“Na Rtnju sam gledala jednog momka. Pojavio se dok sam doručkovala. Zastao mi je zalogaj kad sam ga ugledala. Bio je neobično zgodan, preplanuo, a majica je ocrtavala telo Apolona. Za trenutak sam zanemarila onu čuvenu rtanjsku gibanicu na tri sprata i zagledala se u njega. Bilo je neobično što je u Etno selo Balašević stigao sa celom svitom i mnogo prtljaga. Ovde niko ne dolazi sa pola tuceta ispeglanih košulja na ofingerima. Da li je maneken, ili možda pevač pa snima spot ovde, nametala su se pitanja.

Celog dana ometao je moj rad na knjizi. On se šetao go do pojasa i odvlačio moju pažnju. Nije doručkovao gibanicu i domaće kiselo mleko. Nije ni ručao. Ja, naravno, jesam. Preko bele vešalice u tanjiru, merkala sam to izvajano telo i gipki hod. Mora da imaju ketering na snimanju, zaključila sam. Šta bi drugo?Šta li, zbilja, jedi mladi momci koji paze na svoje misice? Sigurno ne gibu i meso. Kada bi trebalo da ga impresioniram, moja proja možda ne bi prošla. Čime bih ga namamila? Riba? Ili nešto slično…Setih se tada našeg Petra is Prvog kuvara Srbije. Ne zbog zmijskog tela, više zbog zmijskog pogleda ispod naočara. Njega je bilo teško iznenaditi.

Zadatak je bio pripremiti škampe. Kako su mi se samo smejali, kako su me provocirali, naročito Petar, kad sam prinela svoje sastojke! Šta ja to krčkam, šta će tu feta sir ? Mora da se šalim! Međutim, to je bila jedna od tri ubedljive pobede koje sam nekako izborila za tri meseca kuvanja. Da! To je pravi recept i za danas…

Gledam ovog mladića i pitam se: Kuda to žuriš, bejbi? Stani malo, imam nešto za tebe: Saganaki bejbi!Na vrelom maslinovom ulju brzo proprziti beli luk. Dodati seckani paradajz bez kožice, so, biber, na vrh kašičice šećera, i na kraju ubaciti škampe. Posle kratkog kuvanja skloniti sa šporeta, dodati feta sir i posuti origanom.

Savršenom mladom muškarcu ide voda na usta. Moj je. Prijatno!”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs