Lekari ga zadržali na analizama

Bata Živojinović u bolnici: Pogoršano zdravlje glumačke legende!

Bata je pre dve i po godine preživeo moždani udar. S obzirom na to da ima već 83 godine, odlično se drži, ali redovne kontrole su mu neophodne, otkrio je izvor blizak Bati
Celebrities
12:28h Autor:
Bata Živojinović u bolnici: Pogoršano zdravlje glumačke legende!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pre nekoliko dana Velimiru Bati Živojinoviću nije bilo dobro, pa je otišao u bolnicu, a lekari su odlučili da ga zadrže nedelju dana kako bi bili sigurni da li treba da promene nešto u njegovoj terapiji.

Narednih nedelju dana glumac će da provede u bolnici kako bi uradio neophodne analize po nalogu lekara. Kako Kurir saznaje, zdravstveno stanje slavnog glumca nedavno se pogoršalo, ali situacija nije dramatična.

Burna prošlost Bate Živojinovića: Smehom protiv gorčine života! (FOTO, VIDEO)

Foto: Kurir / Nemanja Pančić
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

"Bata je pre dve i po godine preživeo moždani udar. S obzirom na to da ima već 83 godine, odlično se drži, ali redovne kontrole su mu neophodne. Pre nekoliko dana mu nije bilo dobro, pa je otišao u bolnicu, a lekari su odlučili da ga zadrže nedelju dana kako bi bili sigurni da li treba da promene nešto u njegovoj terapiji", kaže izvor za Kurir i dodaje da su doktori optimisti, ali da Bati najteže pada to što će uskršnje i prvomajske praznike morati da provede u bolnici.

"On je veseo kao i uvek, a supruga Lula i ostali članovi porodice obilaze ga svakoga dana u njegovom bolničkom apartmanu i trude se da mu ugode koliko god mogu. Svi se nadaju da će se Bata brzo oporaviti i vratiti kući", zaključuje sagovornik.

Kako bi dobio potvrdu ove informacije, Kurir je pozvao Živojinovićevu unuku.

"Otišao je na neke analize, nadamo se da će sve biti u redu", rekla je Dina Živojinović.

Unuka Bate Živojinovića: Deda je jedini čovek kojem govorim sve tajne! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs