Opet ista nezgoda

Nedopustivi promašaji Kejt Midlton: 3 situacije u kojima je pokazala previše! (FOTO, VIDEO)

Tokom zvanične posete Indiji i Butanu, vojvotkinja protokolarnim susretima oduševljava svojom pozitivnim stavom, šarmom, ali i modnim odabirima. Međutim, treći put joj se desio nedopustivi gaf
Celebrities
17:10h Autor:
Nedopustivi promašaji Kejt Midlton: 3 situacije u kojima je pokazala previše! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Manish Swarup

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton nalazi se sa suprugom princom Vilijamom u službenoj poseti Indiji i Butanu, a u protokolarnim susretima oduševljava svojom pozitivnim stavom, šarmom, ali i modnim odabirima.

Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Međutim, desio joj se jedan gaf. Naime, na polaganju venaca na memorijalnom centru India Gate u Nju Delhiju iznenadio ju je jak vetar, koji je podigao njenu haljinu.

U zvaničnoj poseti Indiji: Kejt Midlton obrukala princa Vilijama! (FOTO)

Za ovu priliku Kejt je odabrala lepršavu belu haljinu od krepa s potpisom Emilije Viksted koja nije mogla da se odupret snazi vetra. U midi haljini kratkih rukava vojvotkinja je imala "Merilin Monro trenutak" pokušavajući da spase svoju "čednost" od jakog strujanja vazduha.

Zamalo, pa gola: Najzgodnija žena sveta u previše vulgarnom izdanju! (FOTO)

Probleme je imala i 2014. kada je izlazila iz aviona na vojnom terminalu aerodroma u Velingtonu. Nosila je strukirani crveni kaput s potpisom Ketrin Voker, a u naručju svoga sina princa Džordža zbog čega nije stigla da na vreme reaguje na iznenadni nalet vetra.

Kejt zabranila Kamili da viđa Džordža i Šarlot: Vojvotkinja ljubomorna na mališane! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom kraljevske posete Kanadi probleme joj je stvarala i žuta haljina omiljene dizajnerke Dženi Pekam, koja joj se podizala u svim smerovima zbog jakog vetra.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britanska kraljica Elizabeta II izbegava ove situacije tako što joj dizajneri u porub stavljaju diskretne tegiće koje drže odeću na mestu, čak i kada nosi lagane tkanine poput šifona ili svile.

Kraljica pisala srpskim đacima: Na ovome im se Elizabeta zahvalila! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs