Prijateljice i saradnice

Gvinet Paltrou dizajnira: Saradnja sa Stelom Makartni

Nakon knjige o kuvanju, vodiča o Los Anđelesu i još mnogo drugih poslovnih poduhvata, poznata glumica je rešila da postane i dizajner uz pomoć proslavljene prijateljice
Celebrities
18:48h
Gvinet Paltrou dizajnira: Saradnja sa Stelom Makartni
Foto: Twitter / Stella McCartney

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) je na svom sajtu, Gup (Goop) ponosno najavila da će sa svojom prijateljicom Stelom Mekartni (Stella McCartney) dizajnirati limitiranu seriju odevnih komada koji će moći da se kupe samo pre ko ovog sajta i samo u SAD-u. Mekartnijerva je do sada sarađivala sa brendovima H&M i Gap, a sa Adidas-om ima višegodišnji ugovor. Ipak, ovakva saradnja je novitet i za proslavljenu dizajnerku, koja proteklih godina svojim haljinama dominira crvenim tepisima.

Gvinet je dodala da kada vam je jedna od najboljih prijateljica tako talentovana, jednostavno morate da se okušate u zajedničkom poduhvatu. Prijateljstvo je kulminiralo tokom leta, koje su provele zajedno, a Stela je na svom Instagram profilu pohvalila figuru Paltrouove, koja je ponosno pozirala u kupaćem kostimu koji je dizajnirala upravo njena prijateljica i ćerka legendarnog Pola Mekartnija (Paul McCartney).

Britansko-američki duo će predstaviti kolekciju sačinjenu od pretežno sivih i crnih komada. Među njima će biti vunene pantalone, farmerke, džemperi, odeća koja je namenjena zaposlenim ženama koje cene jednostavnost i kvalitet. Naravno, kada kupujete komade koje su kreirale Stela i Gvinet, ne očekujte da će cene biti dostupne svima. Najjeftiniji komad će koštati 795 dolara, a u prodaji će se naći 12. septembra.

Ostaje nam da vidimo da li će Gvinet biti i maneken ove kampanje ili će posao prepustiti profesionalcima.

U međuvremenu je sasvim jasno da se neće vraćati glumi u skorije vreme, a kako se uveliko šuška da je brak sa frontmenom Coldplay-a u krizi, najlepša žena prema mišljenju magazina Pipl (People) je rešila da iskoristi popularnost i isrpoba se u svim mogućim zanimanjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs