Nova boja kose

Kim Kardašijan plavuša (VIDEO)

Pogledajte video i prosudite sami koja boja kose više odgovara ovoj popularnoj rijaliti zvezdi koja se u dogovoru sa svojim suprugom, reperom Kanje Vestom, odlučila da sa ulogom majke potpuno promeni imidž
Celebrities
06:40h Autor:
Kim Kardašijan plavuša (VIDEO)
Foto: Reuter

Nakon što je rodila devojčicu Nort, svoje prvo dete, zvezda rijalitija, Kim Kardašijan (Kim Kardashian) se u javnosti pojavila sa sasvim drugom frizurom. Čini se da je novo poglavlje svog života obeleženo ulogom majke Kim želela da na još neki način učini posebnim - nakon brinete, postala je plavuša.

Fotografi su snimili starletu kada je iz svog doma izašla sa malom Nort (North) koju je nosila u sedeljci. Svoju devojčicu zaštitila je belim peškirom. Ovo nije prvi put da se Kim odlučila za ovu boju kose. Svetliju nijansu nosila je i 2009. godine. Frizer porodice Kardašijan otkrio je da je Kim dugo vremena razmišljala o ovoj promeni. Izvor je otkrio da je na njenu odluku uticao i Kanje Vest (Kanye West) sa kojim je dobila ćerkicu.

"Kanje je želeo da Kim sada kada je majka potpuno promeni imidž. Već je uticao na njen stil odevanja, a sa njim je razgovarala i o promeni frizure", otkrio je izvor.

http://www.youtube.com/watch?v=K9t1H16G4GU
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs