Iskusni tata

Kežman uživa s devojkom i sinom

Mateja ne haje za priče da deci iz braka sa Emilijom ne daje pare i posvećen je bebi
Šuška se 07.09.2013. - 12:11h Autor: Kurir

Mateja Kežman je posvećen sinu Filimonu, kojeg mu je devojka Marija Perković rodila u junu. Bivši fudbaler uživa sa svojom izabranicom i bebom. Pored nje, sudeći prema fotografijama koje je paparaco Kurira napravio na Zemunskom keju, 26-godišnja Zemunka može da odahne.

 

On joj u svemu pomaže, a može da se opusti i dok se šetaju jer bivši sportista gura kolica. Marija ne mora da brine kada su Matejine oči uprte u Filimona. Ipak je on iskusni tata. Kežmanu je Filimon četvrto dete, te mu menjanje pelena, pevanje uspavanki, kupanje i hranjenje beba idu od ruke.

 

Mateja je tako bio posvećen i sinovima Lazaru i Jakovu i ćerki Aleksandri dok je bio u braku s njihovom majkom Emilijom. Ali otkako su rešili da se razvedu, sve se promenilo, tvrde dobro upućeni. Fudbaler je uglavnom s Marijom i Filimonom, a decu iz braka koji je još uvek zakonski viđa povremeno. Priča se i da izbegava da im daje novac, ali njegovi prijatelji ga brane i tvrde da on svoju decu nikada ne bi zaboravio i da im daje onoliko koliko on hoće, a ne koliko mu je naložio sud.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...