Porodica je sve brojnija

Bogoljub Karić postao deda 5. put: Ćerka Dana rodila sina Petra! (FOTO)

Ponosni deda Bogoljub Karić nije mogao, a da lepe vesti ne podeli na društvenoj mreži Fejsbuk
Celebrities
03:16h Autor:
Bogoljub Karić postao deda 5. put: Ćerka Dana rodila sina Petra! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Dana Karić i njen suprug Nikola Stojilković postali su roditelji. Dana je rodila dečaka kom je dala ime Petar, a ponosni deda Bogoljub Karić nije mogao a da lepe vesti ne podeli na društvenoj mreži Fejsbuk. On je objavio slike svog unuka.

A post shared by Nikola (@nikolastojilkovic) on Jul 9, 2017 at 9:54am PDT

"Kad imate veliku porodicu dešavaju se čuda, danas iz porodilišta izlazi naša Ana sa unukom Anikom i svojim Balšom, a naša Dana rađa sina Petra, sa svojim Nikolom, naše 5. unuče! Prijatelji moji, sreći našoj nema kraja! Dano srećo naša, ti si duša i srce, naša najmlađa ćerkica je postala mama!

<\/div>

U našoj velikoj porodici čuda se dešavaju, mi smo im postavili plan, a ovi mladi ga ispunjavaju, kako zetovi tako i sinovi! Samo broj naših unučadi moraju da dupliraju, i to što je govorila naša baba, naš otac koji je ostao jedinac posle Drugog svetskog rata, kada se oženio rekla mu je:

"Da bog da se od tebe cela ulica napravila"! I danas zaista od našeg Janićija i naše mame Dane presvete mati Angeline, ne ulica nego čitavi bulevari i avenije su nastali. Neka im bog da zdravlja samo neka rađaju i neka se množe! Daj bože da se svi mladi žene, udaju i rađaju decu, da mi njihovi roditelji uživamo u sreći i zadovoljstvu sa svojim unucima i da im bog podari zdravlje i večnu sreću. Živeli dragi moji! Želja mi je da podelim ovu veliku radost sa vama! Vaš Bogoljub", napisao je Karić u opisu slike koju je podelio na Fejsbuku.

U ovakvom raju se budi Elena Karić: Ogromno imanje na Kosmaju! (VIDEO)

A post shared by Nikola (@nikolastojilkovic) on Apr 15, 2017 at 4:48am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs