Srpski zet

Detalji iz Betmenovog života: Voli sarmu, gibanicu i šljivovicu!

Najlepši deo godine mu je kad ide sa porodicom u posetu njenima na proslavu pravoslavnog Božića
Celebrities
14:56h Autor:
Detalji iz Betmenovog života: Voli sarmu, gibanicu i šljivovicu!
Foto: Profimedia

Kristjan Bejl mnogima je privukao pažnju, ne po skandalima već po radu na filmovima koji su u prvi plan stavljali sam kvalitet filma.

Glumac je rođen u Velsu. Otac mu je bio instruktor letenja dok majka, verovali ili ne, cirkuski klovn. Od ranog detinjstva pokazivao je da ima talenta, pa je njegov otac žrtvovao posao kako bi bio uz njega i kako bi ga podržao da razvije karijeru glumca.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Posle mnogo nezavisnih filmova, što je za svaku pohvalu, došla je i ponuda za novog Betmena. Pored glumačke postave koja se retko sreće - Morgan Friman, Majkl Kejn, Rutger Hauer, Liam Nison, pojavljivanje u Betmenu značilo je na neki način i to da je postao zvezda iako on to svojim ponašanjem nikada nije tražio.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Spada u one ljude koji dobro čuvaju svoj privatni život. Oženjen je i ima jedno dete sa Sibi Blažić.

Jednom prilikom izjavio je da mu je najlepši deo godine kad ide sa porodicom u posetu njenima na proslavu pravoslavnog Božića, gde oseća veliku toplinu i gde se sladi bogatom trpezom.

Zgodna tela srpske estrade: Pevačice pokazale šta imaju! (FOTO)

Kao omiljena jela istakao je srpsku ’’sarmu’’ i gibanicu i da živi za dan kad mu ih žena napravi.

“Ćerku vaspitavamo da pored engleskog mora da nauči i maternji jezik (srpski) jer je to ispravno. Ono što me najviše fascinira su pravoslavna venčanja i ritual sa krunom jer to omogućava svakom čoveku da se bar na jedan dan oseća kao kralj“, jednom prilikom izjavio je glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs