Nakon Prijatelja, istražujemo prošlost najpoznatijeg FBI agenta

Šta je radio Dejvid Duhovni pre nego što je postao Foks Molder? (VIDEO)

Nostalgično se vraćamo par decenija unazad i otkrivamo tajnu zvezde serija Dosije Iks i Kalifornikacija
Celebrities
17:14h
Šta je radio Dejvid Duhovni pre nego što je postao Foks Molder? (VIDEO)
Foto: Fonet

Da put do svetske slave vodi preko mnogo ne baš prijatnih poslova, odavno nam je poznato. Dejvid Duhovni (David Duchovny), koji se proslavio u seriji Dosije Iks, ulogom eskcentričnog agenta Foks Modlera, a zatim nastavio put slave igrajući Henk Mudija u seriji Kalifornikacija, se na TV ekranima pojavljivao mnogo pre ovih uloga koje su mu donele nekoliko nagrada Zlatni globus i Emi.

http://www.youtube.com/watch?v=zibmjMqPUwc

Ukoliko pažljivo pogledate reklamu za Loto iz 1990. godine, videćete mladog Dejvida kako vas samouvereno poziva da učestvujete u igrama na sreću. Pre ove, Duhovni je snimio reklamu za pivo Löwenbräu, a u legendarnoj seriji Tvin Piks, Dejvida Linča (David Lynch), igrao je transvestita. Čak se u dve scene pojavio u filmu Zaposlena devojka, koji je od Melani Grifit (Melanie Griffith) stvorio najpoželjniju ženu sveta krajem 80-ih.

Svojih 15 minuta slave je iskoristio na odličan način, nakon što je postao FBI agent Molder, u TV seriji koja je dobila i dve filmske ekranizacije. Iako se lečio od zavisnosti od seksa, Duhovni je ipak uspeo da ostane pristojan momak u ludoj mašineriji zabave, koju zovemo Holivud.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs