Bračna idila

Aca Lukas o supruzi Sonji: Kod nje mi najviše smeta to što mi ništa ne smeta!

Smeta mi sto jedna stvar. Smeta mi to što je Aca nenormlano neodgovoran, izuzetno neuredan u kući, ostavi cunami iza sebe - priča Sonja
Celebrities
08:50h Autor:
Aca Lukas o supruzi Sonji: Kod nje mi najviše smeta to što mi ništa ne smeta!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović ističu da se svađaju samo oko sitnica, dok veći problemi samo dodatno učvršćuju njihov odnos.

Sonja je istakla da joj kod supruga najviše smeta to što je neuredan.

"Smeta mi sto jedna stvar. Smeta mi to što je Aca nenormlano neodgovoran, izuzetno neuredan u kući, ostavi cunami iza sebe... Navikla sam se onoliko koliko čovek može da se navikne na takve stvari, jer imam i dobre vile koje mi pomažu u kući. Ali, sve ostalo mi kod njega odgovara. Beskrajno je duhovit, dobar prijatelj i partner u kojem imam podršku. Volimo o svemu da pričamo i da delimo probleme tako da funkcionišemo kao celina", rekla je Sonja za Story, dok je pevač dodao:

OVDE saznajte zašto Sonja Vuksanović svaki dan Aci Lukasu preti razvodom!

"Kod Sonje mi najviše smeta to što mi ništa ne smeta. Šalu na stranu, svi mi imamo svoje mane i vrline. Čovek uvek izmeri šta mu više prija i u ljubavi i u drugarstvu, a ako na vagi prevagne tas dorbih stvari, onda je to odlično. Niko nije savršen, a ako su mane zanemrljive treba napraviti kompromis. U Sonji sam našao svoju idealnu polovinu", istakao je pevač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs