Iskrena

Bojana Rajić: Meni je Bog dao vitku figuru, ali uzeo pamet!

Manekenka se našalila na svoj račun, aludirajući na nezdrav život koji vodi, ali uprkos svemu veoma je vitka
Celebrities
04:54h
Bojana Rajić: Meni je Bog dao vitku figuru, ali uzeo pamet!
Foto: Twitter / Bojana Rajic

Bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Rajić, pokazala je vitku figuru, ali i otkrila da je za to što je zgodna isključivo kriva genetika.

"Svake godine pravim planove kako ću početi da vežbam i prestati da pušim, ali to se nikada nije desilo. Što je najgore, nezdravo se hranim, pušim i pijem gazirana pića, ali hvala bogu što mi je dao vitku figuru. Jeste mi zbog toga oduzeo od intelekta, ali tako je to u životu. Negde ti doda, negde zakine. Kod mene se tako zalomilo, da na oblinama bude širokogrud, a na pameti škrt", uz osmeh se Bojana šali na svoj račun.

Jedni zdrav način da smršate - Napitak pravite po svom ukusu, a kilogrami nestaju! (VIDEO)

Iako ne želi da otkije ime muškarca sa kojim se već dugo zabavlja, Bojana ističe da nije izgubila veru u brak, bez obzira na razvod od golmana.

"I dalje veoma verujem u brak i ljubav, kao i to da postoje kvalitetni muškarci, zato ne bežim od toga. Mislim da vredi još jednom pokušati, priznaje manekenka i kaže da bi se radovala još jednom detetu, s obzirom na to da već ima sina Lava.

Dijeta 2+1 za konačni obračun sa kilogramima! Više saznajte OVDE.

"Relativno kasno sam dobila prvo dete, ali da sam ga rodila sa 25 godina, dosad bih ih imala četvoro. Lav me je samo jednom pitao zašto mu nisam kupila brata ili sestru kada ih sva druga deca imaju, ali sam mu objasnila da se deca ne kupuju i stavila tačku. Sada već sebe mogu da zamislim ponovo sa bebom, tako da, videćemo", tajanstvena je Bojana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs