Nijedno neće da odustane

Bitka za sina se nastavlja: Severina i Milan ponovo na sudu!

Severina je svim silama pokušavala da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom, ali pošto se to nije dogodilo, ona insistira da sudija koja je vodila prvi proces bude izuzeta jer se plaši da će opet presuditi u Milanovu korist - priča izvor
Celebrities
02:02h Autor:
Bitka za sina se nastavlja: Severina i Milan ponovo na sudu!
Foto: Instagram / Severina

Pevačica Severina Vučković i biznismen Milan Popović nastavljaju borbu na sudu zbog starateljstva nad njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom.

Njih dvoje i dalje vode „rat“, a srpski biznismen ne želi da se pomiri sa odlukom da dete može kod njega da bude svakog drugog vikenda. Zbog toga je podneo novu tužbu.

U njoj traži da mali Aleksandar bude sa njim sedam dana svake druge nedelje. Severina se sa tim nikako ne slaže, a situaciju je još više pogoršala odluka da postupak vodi sudija Marina Parac Garo, koja je vodila i prvi proces bivših partnera. Zato što je ona tada dosudila da Milan može biti s detetom četiri dana u nedelji, na šta je pevačica uložila žalbu, pa je odluka promenjena u svaki drugi vikend, Vučkovićeva sada zahteva izuzeće sudije.

Severinini zastupnici su tražili i da o promeni sudije ne odlučuje Županijski sud već Vrhovni jer je njegova odluka konačna i osigurava jedinstvenu primenu zakona za sve, objavio je Večernji list.

"Severina je svim silama pokušavala da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom, ali pošto se to nije dogodilo, ona insistira da sudija koja je vodila prvi proces bude izuzeta jer se plaši da će opet presuditi u Milanovu korist" - priča izvor.

Njihovo ročište će biti uskoro, i tada će se znati da li je Sevin zahtev uslišen, a Milan će morati mnogo da se bori kako bi povećao broj dana koje može da provede sa sinom.

OVDE pogledajte kako je Severina promenila izgled malom Aleksandru - Nema više anđeoskih loknica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs