Neverovatno

Ana Nikolić se ispalila: Publika tražila njenu pesmu, ona pitala ko to peva!

U početku sam bila nespremna, ali oni traži neke moje pesme na koje sam i sama zaboravila, tako da sam se ja u jednom trenutku pitala Ko peva to? Totalno su me zbunili - pravdala se pevačica
Celebrities
08:22h Autor:
Ana Nikolić se ispalila: Publika tražila njenu pesmu, ona pitala ko to peva!
Foto: Kurir

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da na svojim nastupima peva i pesme svojih kolega, dok je izuzetak Hrvatska gde peva samo svoje pesme.

Međutim dogodi se da zaboravi na neke pesme koje je davno snimila pa da tom prilikom doživi blam.

Zbog čega je Ana Nikolić ponosna na svoju majku, pogledajte OVDE.

"Ja ne volim da forsiram samo svoje pesme, želim da publika ode kući zadovoljna pa volim da mešam i tuđe.. .U Hrvatskoj moram... U početku sam bila nespremna, ali oni traže neke moje pesme na koje sam i sama zaboravila, tako da sam se ja u jednom trenutku pitala "Ko peva to?" Totalno su me zbunili" - pravdala se pevačica.

Ana je nakon koncerta u Puli otputovala na Tajland, ali i prokomentarisala aktuelno ispitivanje estrade u poreskoj upravi.

"Vidim da je medijima ta tema zanimljiva. Ja sam stava da svaka država treba biti uređena te i poreski sistem koji ne isključuje ni estradu, ali mislim da ne treba da bude toliko medijski ispraćeno. Ja svoj posao radim najbolje što umem, ali i država treba da radi svoj posao" - rekla je Nikolićeva.

Ana Nikolić kupila vilu na Tajlandu! Više saznajte OVDE.

Ana je rekla i da je nedavni koncert u Puli bio poslednji u ovoj sezoni, ali da se po povratku sa Tajlanda može očekivati njen novi singl. Međutim, kada će to biti nije želela da otkriva.

"To ne mogu da ti kažem, kad se vratim, javiću se", rekla je pevačica kroz osmeh pred kamerama emisije Ekskluziv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs