Kako je biti dete poznatih roditelja

Sin Marine Tucaković iznenadio i šokirao svojim priznanjem!

Milan Radulović smatra da su se neki od pevača psihički pripremali pre nego što dođu u Marininu i Futinu kuću jer su znali šta ih čeka
Šuška se
01:22h Autor:
Sin Marine Tucaković iznenadio i šokirao svojim priznanjem!
Foto: Facebook

Sin Marine Tucaković i Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, napisao je tekst o svom detinjstvu, odrastanju, životu i o tome kako je biti sin poznatih roditelja.

"Nikad nisam smatrao da sam poznata ličnost. To što su mi majka i otac Marina & Futa, i što sam sam poput njih odabrao da gulim isti muzički hleb, nikad me nije ponelo da mislim o sebi kao o selebritiju; demarkaciona linija mi je uvek bila jasna - oni su oni, ja sam ja, bez obzira što i svojim delovanjem zadirem u javnu sferu. Ali je ta linija jako bleda i mršava", započinje svoju priču Milan.

"Bio sam izuzetno intuitivno i hiperaktivno dete, i kako bih sačuvao roditelje samo za sebe, smišljao sam razne pakosti prema onima koje energetski nisam prihvatao i koji su mi "smetali". Sad mogu da kažem, do granice kretenizma. Neki su zaista zaslužili moje male osvete, a neki su, kolateralno, prošli kao bosi po trnju jer su se prosto našli na putu. Sad mi je žao što sam Harisu Džinoviću pišao u viski - sad ga uvek rado popijem kad god se nađem u njegovom društvu, jer je sjajan tip", objasnio je svoj incident sa pevačem.

Radulović smatra da su se neki od pevača koji su dolazili kod Marine i Fute psihički pripremali pre nego što dođu jer su znali šta ih čeka.

"Eto koliko je moja destruktivnost i zločestost bila neiscrpna. Estrada je užasno neobičan svet suštinski običnih ljudi. Znam je kao zlu paru, maltene sam se rodio u njoj, i nije me sramota da priznam da sam, pasivno ili aktivno, deo nje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs