Proslava najveselijeg praznika

Kako Ceca proslavlja Božić: Veljko unosi badnjak, odlična atmosfera pored kamina!

Pevačica je i poželela svima mnogo zdravlja, ljubavi i uspeha, ali i da rađaju decu, jer su ona naše najveće blago
Celebrities
10:08h
Kako Ceca proslavlja Božić: Veljko unosi badnjak, odlična atmosfera pored kamina!
Foto: Facebook / Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je ekipi novinara vrata svog doma u toku božićnih praznika i sa čitaocima podelila kako izgleda obeležavanje najvećeg hrišćanskog praznika u njenoj porodici. Dom Ražnatovića uoči Božića odisao je toplinom i ljubavlju, dok je božićnu atmosferu upotpunilo paljenje Badnjaka u kaminu u Cecinoj dnevnoj sobi.

Ceca svaki Božić provodi u krugu porodice, a prijatnu atmosferu stvara dečji žagor, kao i osmesi pevačicinih sestrića dok otvaraju božićne darove. Ceca je najsrećnija kada joj u zagrljaj padnu Veljko i Anastasija, a posebno se obraduje Lidijinoj deci Viktoru, Heleni, Iliji i Petru.

Srećan Božić, Hristos se todi! Kako se proslavlja ovaj najradosniji praznik, saznajte OVDE - Prema starim običajima!

"Vaspitana sam da sve običaje poštujem i da ih obeležavam onako kako tradicija nalaže. Veliki sam vernik i trudim se da za Božić ispoštujemo sve običaje. Kada sam bila mala, moji roditelji su uvek slavili krsnu slavu, obeležavali velike pravoslavne praznike i sve su to preneli na mene, a tako i ja vaspitavam svoju decu. Na ovaj veliki praznik ne idem kod roditelja, već Božić dočekujem kod kuće" - kaže Ceca za Alo i dodaje da su njena deca uvek uz nju na ovaj praznik.

A kako Ceca poštuje srpsku tradiciju, pročitajte OVDE - Veljko će naslediti slavu!

"Veljko i Anastasija moraju biti kod kuće za Božić, bar dok ne zasnuju svoje porodice. Moja želja je da budemo zajedno za Badnje veče i Božić i oni to znaju, tako da oko toga ne prave pitanje, već, gde god da su, dođu kući" - kaže folk diva i objašnjava kako se u njenom domu obeležava ovaj praznik.

Kako je Novak Đoković proslavio Badnje veče, pogledajte OVDE!

"Kao muška glava u našoj kući, Veljko unosi Badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Ja uvek naglašavam da nisam vešta kada je u pitanju pripremanje hrane, ali zato smatram da sam odlična domaćica, da znam da dočekam goste i da se u mom domu osećaju prijatno. Moji roditelji vole da donesu pečenje i kolače, tako da je naša trpeza uvek bogata" - kaže Ceca, koja se veoma raduje ovom prazniku.

Ceca otkrila kako izgleda jedan dan u njenom domu! Više saznajte OVDE.

"Veoma sam srećna što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kada vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim" - priča pevačica i otkriva šta želi svim ljudima:

"Svima želim dobro zdravlje, ljubav, uspeh i rađajte decu, to je naše najveće bogatstvo. Mir Božji, Hristos se rodi!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs