Nikud ne žuri

Anastasija Ražnatović otkrila kada će se udati: Biće to svadba veka!

Meni je tatina i mamina svadba bila, kao što kažu, svadba veka i volela bih da to imam u svom životu kada se budem udavala, otkrila je Cecina naslednica
Celebrities 25.03.2016. - 10:52h
Foto: Instagram Printscreen / Raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović otkrila je da će sa svojim momkom Kostadinom Terzićem nakon završetka fakulteta stati na ludi kamen.

 

Naime, naslednica pevačice Cece Ražnatović objašnjava da bi volela da se uda, ali tek za nekoliko godina, jer joj je škola prioritet.

 

"Petog aprila će biti dve godine veze. Svadbu sada nemam u planu, jer sam prva godina fakulteta, a on mi je prioritet. Mislim da je velika obaveza da imam sada i dete. Dete nije za šalu. Kada budem želela, to neće biti sada već za nekoliko godina, kada budem zrelija i kada Kostadin i ja budemo malo duže zajedno. Sve će doći samo od sebe. Ali trenutno o tome ne razmišljamo ni on ni ja. Mladi smo i još nismo za to. Kad završim fakultet, onda", iskrena je Anastasija, koja je otkrila i kakvu bi svadbu volela da ima.

 

"Tradiocionalnu. Volim tradiciju i takve venčanice. Volim te puf venčanice, da izgledam kao princeza Bel sa dugačkim velom, to mi je baš romantično i lepo. Meni je tatina i mamina svadba bila, kao što kažu, svadba veka i volela bih da to imam u svom životu kada se budem udavala", izjavila je Cecina ćerka.

 

Bez silikona, ista Anastasija: Ceca na naslovnici pre 25 godina! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...