Pamtićemo ih

5 venčanica koje su obeležile 2014. godinu: Elegancija i raskoš o kojima se dugo pričalo! (FOTO)

Modna ikona Olivija Palermo sudbonosno Da izgovorila je u nesvakidašnjoj kreaciji Karoline Herere, dok je gospođa Kluni blistala u haljini sa potpisom Oskara de la Rente
Celebrities
12:42h Autor:
5 venčanica koje su obeležile 2014. godinu: Elegancija i raskoš o kojima se dugo pričalo! (FOTO)
Foto: Instagram / Kim Kardashian, E! News

Glamurozne toalete sa crvenog tepiha i kreacije moćnih imena iz sveta visoke mode su prošle godine ostale u senci, zahvaljujući zanosnim venčanicama nekoliko poznatih dama koje su odlučile da stanu na ludi kamen.

Spekulisalo se o izgledu, ceni i ekstravaganciji bele haljine koje će popularne dame poneti ali, na dan venčanja, svaka na svoj način, ovih 5 lepotica premašile su očekivanja javnosti i o njihovim toaletama se mesecimo pričalo.

OVDE pogledajte kako su izgledale najlepše mlade u 2014 - Jelena Đoković u romantičnoj venčanici, Amal Alamudin u odelu! (FOTO)

1. Kim Kardašijan

Popularna američka starleta blistala je u raskošnoj beloj haljini sa potpisom prestižnog modnog brenda Givenchy. Venčanicu je posebno za nju kreirao dizajner Rikardo Tiski, a Kim Kardašijan je oduševila sve prisutne sirena haljinom sa čipkanim rukavima, zakopčanom do grla.

2. Olivija Palermo

Svoje sudbonosno Da modna ikona je izgovorila u elegantnoj kreaciji Karoline Herere. U džemperiću od kašmira, belom šortsu i puf suknji, mlada je zablistala u punom sjaju, a sve to uklopila je sa teget plavim cipelama.

OVDE pročitajte modne savete Olivije Palermo - 4 najvažnija kojih svaka dama može da se pridržava!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Anđelina Džoli

Iako se dugo spekulisalo kakvu će venčanicu nositi Anđelina Džoli i ko će imati čast da je za nju kreira, poverenje je na kraju ukazano dizajneru Luiđiju Masiju, po mišljenju mnogih najboljem dizajneru modne kuće Versace. Dugačak veo na kom su bili oslikani crteži dece Anđeline i Breda Pita upotpunio je glamurozan izgled lepe glumice za najsrećniji dan u njenom životu.

Anđelina Džoli prvi put posle venčanja na crvenom tepihu - Zabrinjavajuće mršava! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Amal Alamudin

Venčanje glumca Džordža Klunija izazvalo je veliko interesovanje širom sveta, a naročito kada je u pitanju ženska populacija. Da li zbog toga što je osvojila najpoželjnijeg neženju i odvela ga pred oltar, da li zbog raskošne i glamurozne haljine, ne znamo, ali oči javnosti bile su uprte u lepu advokaticu Amal Alamudin. Za ovu priliku, nedavno preminuli modni kralj Oskar de la Renta kreirao je prelepu haljinu, koju je upotpunio elegantnom francuskom čipkom i dugačkim velom, koji je u prvi plan istakao svu lepotu gospođe Kluni.

Džordž Kluni se razvodi posle samo 3 meseca braka?! Više saznajte OVDE.

Foto: Instagram / Vogue magazine
Foto: Instagram / Vogue magazine

5. Nel Dajmond

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs