Čendler, Monika i Džoi u nešto drugačijem svetlu

Šta su radili "Prijatelji" pre hit TV serije

Deset godina smo uživali u druženju, ljubavima i humoru, ali zvezde najpoznatijeg sitkoma ikada ste sigurno videli i mnogo pre "Prijatelja"
Celebrities
20:28h
Šta su radili "Prijatelji" pre hit TV serije

Kada su se 1994. godine pojavili Prijatelji, rođeno je 6 zvezda, čija popularnost ne zastareva. Tada anonimni glumci, željni slave i dobrih uloga, nisu ni sanjali u kakvu pustolovinu su se uputili. Bilo je dovoljno samo nekoliko epizoda da bi se fanovi čutavog sveta zaljubili u likove ove serije, koja je trajaca čitavu deceniju. Iako su bili nepoznati glumci, neke od njih ste videli i pre početka serije, ali ih se verovatno niste setili. Zato se danas prisećamo trenutaka koji su obeležili početke karijera Metju Perija (Matthew Perry), Met Leblanka (Matt LeBlanc) i Kortni Koks (Courteney Cox).

http://www.youtube.com/watch?v=5n8-WYYY22c

Iza sarkastičnog Čendlera se krije Metju Peri, šarmantan glumac, koji je svojom gestikulacijom, mimikom i glasom, doprineo tome da Čendlerove šale ostanu van okvira vremena i nadmaše svu konkurenciju. Perijevo prvo pojavljivanje u hit TV seriji je bilo daleko manje interesantno, a desilo se proslavljenom Beverli Hilsu 90210, 1991. godine. Perijev lik je bio teniska zvezda, za kog je Brendon Volš sumnjao da krije mračnu tajnu. Iako je Perijev lik bio zaboravljen do sledeće epizode, nakon Prijateljia, našao se u hit komedijama i dramama, kako na malom, tako i na velikom ekranu. Nedavno je javno pričao o svojim demonima i kako je konačno uspeo da pobedi bolesti zavisnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=wnM9WEha5E0

Met Leblank je danas zvezda serije Episodes, u kojoj ponovi glumi zavodnika. Naravno, Džoijeva tehnika zavođenja je neprevaziđena, a fraza How you doing ima svoju Facebook stranicu. Čak i pre Džoija, Leblanku je bilo suđeno da slama srca. On se pojavio u spotu Miracle, u izvođenju Džona Bon Džovija (Jon Bon Jovi), iz 1990. godine. Iako je postao MTV hit, Metju je pravu slavu morao da čeka još 4 godine. Moramo da priznamo da je Metju bio šarmer i tada, ali i sada, gotovo 25 godina kasnije.

http://www.youtube.com/watch?v=129kuDCQtHs

Lepa crnka, Kortni Koks je najpre započela karijeru modela. Slikala se za kataloge, a na kasting za seriju Prijatelji prvobitno je ona trebalo da tumači Rejčel, dok je Anistonova (Jennifer Aniston) želela da bude Monika. Ipak, sudbina je htela drugačije, te je Koksova i danas svuda prepoznatljiva kao čistunica, koja se čitavo školovanje borila sa viškom kilograma. Ono što možda niste znali je da su Kortni mnoge devojke zavidele, jer se 10 godina pre početka Prijatelja našla u muzičkom spotu Brusa Springstina (Bruce Springsteen). Čak je i zaigrala sa Springstinom na sceni, a sve to uz zvuke pesme Dancing In The Dark.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs