Proslavila Nikoljdan

Ceca poštuje srpsku tradiciju: Veljko će naslediti slavu kada se oženi

Pevačica je rekla da će se to dogoditi kada dođe vreme, a najranije kada se oženi
Celebrities
02:32h Autor:
Ceca poštuje srpsku tradiciju: Veljko će naslediti slavu kada se oženi
Foto: Kurir Arhiva

Iako je od nedavno punoletan, sin folk pevačice će morati još da čeka da bi i zvanično postao domaćin.

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović slavi najveću srpsku slavu Svetog Nikolu. Tradiciju slavlja ponela je još iz kuće svojih roditelja. Kako kaže, imala je tu sreću da je i posle udaje nastavila da slavi istu slavu.

A šta je Ceca rekla na pitanje da li će opet postati majka, pročitajte OVDE.

"To je i moja devojačka slava koju sam proslavljala u porodičnoj kući u Žitorađi, a kada sam se udala za Željka objedinili smo proslavu ovog praznika. Od mene će slavu naslediti moj sin Veljko, kada za to dođe vreme. Najranije kad se oženi"- kroz osmeh je rekla Ceca, kojoj je dan slave počeo onako kako običaji nalažu.

Sveštenik je u toku dana došao u dom Ražnatovića, gde je osveštao slavski kolač i zadržao se četrdesetak minuta, a zatim je usledio porodični ručak i lomljenje kolača.

Majka Mira i otac Slobodan došli su dan ranije kako bi joj pomogli oko priprema. Na posnom meniju su se našli: pijani šaran, morski plodovi, prebranac, sarmice s rakovima i druge đakonije.

OVDE pogledajte kako je bilo na proslavi 18. rođendana Veljka Ražnatovića.

"Veljko dočekuje goste. Volim da učestvujem u svim tim divnim običajima koji prate organizaciju proslave, ali isto tako zbog brojnosti gostiju ne postoji šansa da sva ta jela pripremim sama. Uvek kažem da je jedino važno da svi gosti budu siti i zadovoljni" - rekla je pevačica.

Na porodično slavlje su, pored familije, pozvani pevačicini prijatelji, ali i drugovi Cecine dece Anastasije i Veljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs