Srbija je plakala kada je stigla vest o njenom samoubistvu: Sahranili je u venčanici, a sve oči su bile uprte u njega

Pratišu Banerdži naša publika je obožava u seriji "Mala nevesta", a njena smrt potresla je ceo svet i do dana danas ostala misterija, šuška se da je on ubio

Celebrities
Srbija je plakala kada je stigla vest o njenom samoubistvu: Sahranili je u venčanici, a sve oči su bile uprte u njega
Foto: Printscreen Instagram

Kada je vest da je zvezda indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiša Banerdži, izvršila samoubistvo, svet je bio potrešen.

Naime 1. aprila 2016. godine Pratiša je pronađena obešena o plafonski ventilator, a njen dečko Rahul Radž Sing je dao prvu izjavu policiji u kojoj je otkrio da je on pronašao u njihovom zajedničkom stanu.

Mala Nevesta
foto: Printscreen/youtube

"Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa - jedan je bio kod Pratiše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratišu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, pozavo sam Pratišinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja", rekao je Sing tada.

Mnogi su posumnjali u ovu verziju priče, jer su nakon višesatne obdukcije lekari na njenom vratu pronašli tragove davljenja, što ukazuje na smrt zbog gušenja od strane druge osobe, a ne od vešanja.

Navodno se par tog istog dana posvađao u gradu, a rasprava se završila šamarom kada je Rahul prilično jako udario svoju verenicu.

Pratiša je nakon šamara pala, a posmatrači su bili zapanjeni činjenicom da joj verenik nije pomogao da ustane sa asfalta, prenosili su tamošnji mediji. Nekoliko sati kasnije stigla je vest o njenom samoubistvu. Navodilo se i da je glumica bila izuzetno ponižena zbog skandala u javnosti.

Pre ovoga njihova ljubavna priča ličila je na indijsku bajku, ali vremenom je postala turbulentna, njihovi odnosi postali su prilično zategnuti i imali su ozbiljnih problema zbog bračnih planova i neslaganja glumicinih prijatelja i rodbine sa njenim izborom.

„Ne mislim da se ubila. Mislim da je u pitanju planirano ubistvo“, rekao je njen kolega Ajaz Kan za novinsku ageniciju ANI.

Kako su tada pričali i ostali prijatelji Pratiša se prilično udaljila od svih nakon što je započela vezu s Rahulom, a spekulisalo se i da je ostala u drugom stanju. Par dana pre nego što je pronađena u svom stanu plačući je zvala prijateljicu i obratila joj se za pomoć.

Smrt lepe Pratiše i dalje je misterija, a na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila za svoje venčanje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs