Ništa od nastavka

Dženifer Aniston nije za okupljanje Prijatelja: Trebalo bi sačekati da budemo mnogo stariji!

Iako se godinama već šuška o mogućem nastavku jedne od najpopularnijih TV serija, okupljanje stare ekipe se neće dogoditi
Celebrities
01:08h Autor:
Dženifer Aniston nije za okupljanje Prijatelja: Trebalo bi sačekati da budemo mnogo stariji!
Foto: Reuters

Ponovno okupljanje ekipe i snimanje novih epizoda "Prijatelja", o čemu mediji spekulišu poslednjih godina, pretrpelo je veliki udarac, i to od Dženifer Aniston (45), koja je u seriji glumila Rejčel Grin, jer je odbacila takvu mogućnost.Ove godine je obeležena deseta godišnjica otkad je prestalo snimanje popularne serije, a koja se makar kod nas često reprizira. Fanovi se nadaju da će se Monika, Rejčel, Fibi, Čendler, Džoi i Ros ponovo okupiti.

“U ovom trenuku iskreno mislim da treba pričekati da budemo mnogo stariji i da snimimo ‘Zlatne prijatelje", rekla Dženifer na gostovanju u jednom tok šouu.

Osim Dženifer, u seriji su glumili još Dejvid Švimer (48), Lisa Kudro (51), Met Leblan (47), Metju Peri (45) i Kortni Koks (50).

Poslednja epizoda serije emitovana je 6. maja 2004. i gledalo ju je više od 52 miliona gledalaca samo u SAD. Glasine o ponovnom okupljanju ekipe traju već nekoliko godina. “Dejli telegraf” je pre nekoliko godina objavio da je sve ugovoreno da se snimi dugometražni film “Prijatelji”, a po ugledu na serijal filmova “Seks i grad”, koji su snimljeni na osnovu popularne serije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs