Srećan rođendan

Skarlet Johanson napunila 30: Već ostvarena na svim životnim poljima!

Pored izuzetno bogate glumačke karijere, Skarlet se pre dva meseca ostvarila i kao majka. Oprobala se uspešno i u pozorištu, muzici, dobrotvornom radu ali i političkim kampanjama
Vip priča
01:56h Autor:
Skarlet Johanson napunila 30: Već ostvarena na svim životnim poljima!
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: AP

Holivudska glumica Skarlet Johanson napunaila je danas 30 godina, a već može da se pohvali bogatim ostvarenjima na svim životnim planovima.

U septembru ove godine Skarlet je rodila devojčicu Rouz Doroti, a pre nekoliko dana zablistala je na crvenom tepihu u haljini koja ističe struk koji izgleda kao da se nije porodila pre svega dva meseca.

Skarlet se rodila u Njujorku 22. novembra 1984. godine a njena bogata glumačka karijer apočela je još 1994. godine u Filmu Sever.

Jako brzo je privukla veliku pažnju i uloge se se ređale jedna za drugom. Njena uloga koju žene najviše vole je Šarlot u filmu Izgubljeni u prevodu iz 2003. godine. Vudi Alenu je postala muza tako da je igrala u brojnim filmovima koje je on režirao.

7 tajni bezvremene lepote Skarlet Johanson otkrijte OVDE.

Pored filmova, ova mlada glumica dokazala se u pozorišnim predstavama. Pojavljivala se i u muzičkim spotovima ali i kao zaštitno lice vodećih modnih brendova poput Kelvina Klajna, Luj Vitona, Doče & Gabane, Loreala i drugih.

Poznata je i po učešću u humanitrnim organizacijama ali i političkim kampanjama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs