"Želela sam unuke, ali ih nikada neću doživeti: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila"

Glumica Ceca Bojković otvoreno je pričala o potomstvu i otkrila emotivne detalje.

Celebrities
19:26h
"Želela sam unuke, ali ih nikada neću doživeti: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila"
Foto: ATA Images

Karijera Svetlane Bojković je išla samo uzlznom putanjom, s godinama je zaslužila titulu jedne od najcenjenijih glumica sa ovih prostora. Kako karijera, jednako interesantan je i njen privatni život.

Njena ćerka,Katarina Žutić krenula je majčinim stopama, te je takođe postala veoma uspešna glumica. Svetlana je svojoj ćerki bila velika podrška tokom najtežih životnih trenutaka.

Svetlana Bojković
foto: Dragana Udovičić

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela.

Kako kaže za Gloriju, svojoj ćerki, glumici Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica. Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

Katarina Žutić
foto: Radovan Rosić

- Najviše sam se radovala - priča Svetlana, kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac.

Katarina Žutić
foto: ATAImages

- Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji.

Žena ste puna života. Koliko vremena zbog posla možete da odvojite za one koje najviše volite, dete, muža, porodicu?

- Sada imam više vremena. Ali žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos. - ispričala je Svetlana za Stil.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs