Dala je milione da bi u starosti izgledala kao devojka i da bi udovoljila mužu: On je prevario sa 19-godišnjakinjom

Žena mačka dala milione na operacije da bi u starosti izgledala kao devojka, pa šokirala izgledom.

Celebrities
Dala je milione da bi u starosti izgledala kao devojka i da bi udovoljila mužu: On je prevario sa 19-godišnjakinjom
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoselin Vildenštajn ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izgledom. Nekada najlepša glumica, estetskim operacijama promenila je lični opis, a umesto mladolikog izgleda - dobila je deformisano lice.

Inače, Džoselin ima 84 godine, a zbog izmenjenog izgleda, malo ko zna da je reč o čuvenoj "Ženi mački".

Džoselin Vildenštajn
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Devedesetih je glumila dublerku u čuvenom filmu Žena mačka, dok je njen izgled od tada prošao kroz razne faze, a ubrzo je postala zavisna od estetskih korekcija. Upravo taj film doveo je do toga da glumica poželi da potpuno promeni svoj izgled. Cilj je bio da što više liči na mačku.

Dugo se pričalo i da je njen suprug bio opsednut filmom i mačkama, te da je glumica htela da mu se dopadne što više.

Džoselin Vildenštajn
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pričalo se i da se bojala da je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenštajn ne ostavi. Međutim, bogatašica je jednom prilikom opovrgnula šuškanja i rekla da je to učinila zbog sebe.

Uprkos velikim naporima da očuva brak, muž joj je bio neveran, a razveli su se nakon što ga je zatekla u krevetu sa 19 - godišnjom manekenkom. Proces razvoda bio je dugotrajan, a poznato je i da joj je suprug tada pretio pištoljem.

Džoselin Vildenštajn
foto: Printscreen Youtube / Profimedia

Međutim, nakon što ju je muž ostavio, glumica je ubrzo našla sreću kraj 30 godina mlađeg Lojda Klajna, sa kojim neretko biva viđena u javnosti. Zanimljivo je i da se pre mnogo godina Džoselin našla na sudu, nakon što je svog partnera Lojda Klajna makazama isekla po licu i polila ga vrućim voskom.

Mnogi smatraju da je glumica preterala sa estetskih zahvatima, a tome svedoče istare fotografije koje su isplivale. Džoselin je kraila prirodna lepota, a slobodno se može reći da je bila jedna od najlepših plavuša.

1 / 6 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na njenom licu vidljivi su ožiljci od višestrukih zahvata, koje uključuju drastičnu rekonstrukciju očiju, zatezanje lica imnoge druge zahvate koji su više puta ponovljeni. Ona je jednom prilikom istakla da je prezadovoljna svojim izgledom, te da je dobila lice kakvo je oduvek želela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs