Ovu našu glumicu je Milan Kalinić voleo pre Sandre: Supruzi sam rekao za nju, znala je da će zauvek biti deo mog života

Milan Kalinić nije često pričao o svojim ljubavima pre supruge Sandre, ali je o koleginici sa klase javno govorio

Celebrities
Autor:
Ovu našu glumicu je Milan Kalinić voleo pre Sandre: Supruzi sam rekao za nju, znala je da će zauvek biti deo mog života
Foto: preentscreen/Youtube

Milan Kalinić je sa Sandrom u braku već 18 godina. Kako se nekada pisalo, oko mesec dana mu je trebalo da joj dokaže da je pravi čovek za nju, a prijateljica Anja Mandić bila mu je pomogla da izabere prsten i pripremi iznenađenje koje je svakako obeležilo početak njihove bračne priče.

Pre nje, međutim, glumac i voditelj, jake je emocije gajio - prema izvesnoj koleginici s klase.

- Mi smo išli zajedno na akademiju na klasu, to je Tanja Anđelić - kazao je Milan u „Pretresu" upitan koga je pre supruge najviše voleo, a onda je i pojasnio kakva je to veza bila.

- ...Zna Sandra. Tanja mi je bila onako, da kažem, jedina i prava veza pre Sandre. Bio sam baš zaljubljen i ona u mene i, voleli smo se baš, onako; bili smo negde oko godinu i po dana (zajedno), ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude - zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Milan Kalinić
foto: Printscreen/instagram

Kalinić je, podsetimo, u braku sa Sandrom dobio dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Kada ju je upitao da li bi s njim podelila život, pristala je kao iz topa, pa je kroz pola sata sve obavestila da se udaje.

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: „Da, da".

Milan Kalinić, Sandra Kalinić
foto: ATA Images

Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem - kazala je današnja gospođa Kalinić svojevremeno za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs