Posle kraha braka, zaveo je 14 godina mlađu, na venčanju im kumovao naš čuveni glumac: Od tasta je dobio skup poklon

Ljubavna priča Mareta Miloševića prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
Posle kraha braka, zaveo je 14 godina mlađu, na venčanju im kumovao naš čuveni glumac: Od tasta je dobio skup poklon
Foto: preentscreen/Youtube

Čuveni kompozitor Saša Milošević Mare već godinama je jedan od najuspešnijih na muzičkoj javnoj sceni Srbije, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

Kompozitor je godinama u skladnom braku sa 14 godina mlađom ženom, a njihova ljubavna priča je poput bajke. Naime, Mare je oženio ćerku čuvenog pokojnog klarinetiste Bokija Miloševića.

Maretu ovo nije prvi brak, a poznato je da je 1998. prvi put stao na ludi kamen. Iz tog braka ima sinove Luku i Ognjena, koji su sada već veliki momci od 24, odnosno, 19 godina.

Ksenija i Mare Milošević
Ksenija i Mare Miloševićfoto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Ljubav između njega i prve žene se ugasila, ali uprkos razvodu, ostali su u dobrim odnosima.

- Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno, s obzirom na to da smo roditelji dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života s bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku, ne zbog nedostatka emocija, već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno - ispričao je Mare jednom prilikom.

Mare Milošević
foto: ATA Images

Ksenija i Mare zajedno su od 2010. godine, a 2013. stali su pred matičara. Par se venčao u stanu koji su dobili od Ksenijinog oca. Zanimljivo je da im je kum na venčanju bio glumac Andrija Milošević.

Inače, Ksenija Milošević je violinistkinja i koncert-majstor "Beogradske filharmonije", takođe i bivša članica benda "Bjuti kvins", s kojima je nastupala kao pratnja Marije Šerifović na Evroviziji.

- Ona je mlađa od mene i to je, prosto, trebalo progutati i usaglasiti, ali, hvala Bogu, sve se sredilo zahvaljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno - rekao je on.

Mare Milošević
foto: ATA Images

Mare i Ksenija dobili su sina Vanju, a ona nije krila koliko joj pomažu njegovi sinovi iz prvog braka.

- Vanja obožava braću, kao i oni njega, pravi je mezimac. Kada je Ksenija bila u drugom stanju, želela je da ima sina koji će voleti da se mazi, i ta želja joj se ispunila, pa je tako naš sin omiljen među starijom braćom - rekao je svojevremeno autor mnogih popularnih pop numera za "Hello!".

Ksenija Milošević, Mare Milošević
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete - iskreno je dodala tada i Ksenija.

Osim ljubavi, spajaj ih i veliak strast prema muzici. Mare je autor velikog broja hitova koje su otpevali naši poznati pevači. Ipak, često je u javnosti isticao da je njegov najveći uspeh pesma "Molitva" koju je izvela Marija Šerifović. Sa druge strane, Ksenija je koncert-majstor Beogradske filharmonije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs