Ogromnu slavu stekao u "Kasandri", hteo da oženi Šakiru, a ostavila ga zbog nasilja: Sad ima 63 i isklesano telo Apolona

Osvaldo Rios posle emitovanja čuvene serije "Kasandra" postao je najpopularnijih latinoamerički glumac o kojem su žene maštale, ali nisu znale za njegovu drugu strane...

Celebrities
Ogromnu slavu stekao u "Kasandri", hteo da oženi Šakiru, a ostavila ga zbog nasilja: Sad ima 63 i isklesano telo Apolona
Foto: Printscreen Youtube - Kim Kardashian and familly

Osvaldo Rios, markanti portorikanski glumac, model i pevač, obeležio generaciju gledalaca telenovela svojim upečatljivim ulogama, harizmom i stilom. Iako je njegov lični život bio često turbulentan, uspeo je da ostane jedno od najpoznatijih lica latinoameričke televizije. Uskoro puni 64 godina, a mišići su mu i dalje neverovatno izvajani.

Započeo je svoju karijeru u Portoriku kao muzičar i član nekoliko lokalnih bendova. Njegov interes za umetnost doveo ga je do glume, a ubrzo nakon toga, proslavio se ulogama u popularnim telenovelama. Prvi značajan uspeh postigao je ulogom u telenoveli "Kasandra" (1992), koja je postala globalni hit i jedna od najpoznatijih latinoameričkih serija ikada.

Ríos je poznat po svojoj markantnoj pojavi, šarmu i ulogama zgodnih i harizmatičnih junaka, koji su često bili umešani u složene ljubavne priče i intrige.

Osvaldo Rios
foto: Printscreen Instagram-osvaldoriosalonso

Pored glume, Osvaldo Ríos je takođe imao interesovanje za muziku. Iako nije postigao veliki uspeh kao muzičar, snimao je i izdavao albume, pokazujući svoju svestranost kao umetnik.

Osvaldo je imao buran ljubavni život, te je često bio na naslovnicama tabloida. Bio je u ljubavi s nekoliko poznatih ličnosti iz sveta zabave, a neke od njegovih veza su bile predmet skandala i spekulacija.

Takođe, Ríos je imao pravne probleme, uključujući optužbe za porodično nasilje, zbog kojih se suočavao s negativnim publicitetom. Uprkos tome, njegova popularnost među fanovima telenovela ostala je velika.

I nakon 32 godine od emitovanja Kasandre, Osvaldo izgleda bolje nego ikada. A na njegovom Instagram profilu možemo da vidimo da izuzetno vodi računa o sebi, te treninge u teretani nikako ne propušta.

Iza sebe ima tri braka (Sili Dijaz, Karmen Dominiči, Žeraldin Fernandes) i tri sina, a od 2015. u vezi je da koleginicom Ivelin Giro.

Osvaldo Rios
foto: Photopress PR / Splash / Profimedia

Burna veza sa Šakirom

Jedno vreme se spekulisalo da su Rios i popularna Šakira bili u ljubavnom odnosu, ali da se sve prekinulo zbog toga što je glumac navodno bio nasilan.

Budući da je Šakira imala samo 20 godina, njena veza sa 17 godina starijim glumcem Osvaldom Riosom neprijatno je iznenadila Latinsku Ameriku.

Romansu su otpočeli još tokom devedesetih, kada je Šakira nizala uspehe po Latinskoj Americi s albumom Pies descalzos, dok je Osvaldo Rios bio velika zvezda TV sapunica.

– Sve je bilio vrlo formalno, bili su tu njen tata, mama, razgledali smo kuću, pratio nas je njen brat Tonino, s kojim sam još uvek prijatelj... Imali smo planove da se venčamo i sve to, već smo gledali svoj potencijalni dom – rekao je Rios u jednom intervjuu.

– S njom sam bio vrlo odan i veran, u vreme kada nisam bio ni odan ni veran... Ali ona je morala da ode, to je najbolja stvar koja joj se desila, to što nije nastavila sa mnom – izjavio je Osvaldo Rios jednom prilikom.

Samtrao je da za Šakiru i njenu karijeru nije dobro da ostane pored njega.

Kada ste s nekim ko vam skreće pažnju, to zamagljuje fokus – rekao je glumac.

Ljubav je potrajala oko osam meseci, a godinama kasnije pojavile su se tvrdnje da se okončala nasiljem.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram-osvaldoriosalonso

Šta je istina?

Glumac je, inače, 2004. osuđen na zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici, nad tadašnjom devojkom Dejzi Santjago, što je i priznao.

Kako je istakao, nije umeo da je ceni i zlostavljao ju je verbalno i fizički, zbog čega je završio iza rešetaka, a u to vreme su isplivale spekulacije da je i Šakira bila njegova žrtva. Rios je to, međutim, negirao.

– To je smešno. To je jedna od najvećih laži koje su izmišljane o meni. I sama Šakira je rekla da sam se prema njoj ponašao kao princ – bio je jasan Osvaldo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs