Stalone za 3 ćerke uradio neverovatnu stvar koja im menja život iz korena: Svi su u šoku na šta je sve ovaj otac spreman

Celebrities
12:42h
Stalone za 3 ćerke uradio neverovatnu stvar koja im menja život iz korena: Svi su u šoku na šta je sve ovaj otac spreman
Foto: Profimedia

Čuveni snagator Silvester Stalone izuzetno je posvećen otac, te se trudi da svojim mezimica udovolji u svemu, a ovoga puta se potrudio da im obezbedi dom iz snova. Naime, legendari Roki upravo je pazario raskošnu vilu na istočnoj obali SAD-a, u koju će se useliti njegove tri kćeri. Holivudska zvezda se pridružila slavnima koju su svoju oazu mira pronašli u Hamptonsu.

Glumac će za ovu luksuznu vilu izvaditi iz džepa vrtoglavih 24, 95 miliona dolara.

Silvester Stalone, Dženifer Flejvin
foto: Profimedia

Kuća je nedavno izgrađena i površine je 1081 m², a okružuje ju imanje veće od 4500 m² i pogled prema Atlantskom oceanu. Za unutarnji dizajn zadužen je renomirani dizajner enterijera Džejms Hovard, koji se inspirirao klasičnom arhitekturom, a slike fasinantnog zdanja možete pogledati OVDE.

Stalone većinu svog slobodnog vremena obožava da provodi sa naslednicama koje je dobio u braku sa Dženifer Flejvin. Stalno im drži lekcije o ljubavnom životu i momcima, ali i daje razne životne savete.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sofija (28), Sikstin (26) i Skarlet (22) trebalo bi u novi dom da se usele sledećeg leta, do kada se planira da renoviranje celokupnog kompleksa bude gotovo. Iako se fenomenlano slažu, svaka od njih je veoma različita.

Sofija je kao "srce“ porodice, Sikstin je "ta koja voli da rizikuje“, a Skarlet je "ona koja krade scenu“. Dok njihova majka u porodici ima ulogu "kraljice”, kako bile njeni najmiliji da se zovu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs