Uznemiravao je tuđe žene, ali je to nije sprečilo da ostane s njim u srećnom braku: Zauvek ga vezala za sebe

Ljubavna priča Dastina Hofmana i Lize krije zanimljive detalje bračnog života.

Celebrities
11:53h
Uznemiravao je tuđe žene, ali je to nije sprečilo da ostane s njim u srećnom braku: Zauvek ga vezala za sebe
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Američki glumac Dastin Hofman i dalje je zaljubljen u jednu ženu, od koje se ne razdvaja. Pored voljene supruge Lize, zablistao je kao mladić, te bi malo ko rekao da ima 87 godina. Bračni par pojavio se na premijeri filma "Megalopolis" u Njujorku, a iz njih je isijavala neverovatna ljubav.

Ljubavni par je u braku od 1988. godine, a uprkos problemima i glasinama koje su pratile slavnog glumca, žena ga nikada nije napustila.

Dastin Hofman
foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Liza se našalila na račun njihove dugotrajne zajednice kada je u jednom intervjuu rekla: "Kažem da se u Holivudu bračne godine broje kao pseće godine, pa to morate pomnožiti sa sedam."

Takođe je napomenula da njena ljubav i naklonost prema njemu nastavljaju da rastu kako su godine odmicale. Ona je dalje izjavila da je način na koji je njihov odnos uspeo da se održi s godinama razlog što "naporno rade na tome". Objasnila je: "Znala sam da ću završiti sa Dastijem i da će moj život biti da putujem svuda sa njim."

Dastin Hofman
foto: Profimedia

Putevi Dastina i Lize prvi put su se ukrstili kada je ona imala 22 godine, a on 38. Uprkos razlici u godinama, znali su da je tako suđeno. Liza i Dastin imaju četvoro dece zajedno.

Iako je Lisa ostala uz njega, njegov je brak i život ozbiljno su poljuljani 2017. godine nakon hapšenja Harvija Vajnstina, kada se nekoliko žena oglasilo i optužilo Dastina za seksualno uznemiravanje.

1 / 7 Foto: Profimedia

Najšokantnije je bilo što je među njima bila i njegova 17-godišnja pomoćnica Ana Hanter koja je otkrila kako je Dastin pred njom pričao o seksu i neprimereno je dodirivao. O seksulalnom zlostavljanju progovorila je i Ketrin Roseter koja je s njim glumila u filmu 'Death of a Salesman' i priznala kako ju je tokom snimanja filma zvao u svoju hotelsku sobu te kako se čudila zašto uopšte odseda u hotelu budući živi u neposrednoj blizini.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs