Jedna od najplaćenijih pevačica hara estradom: Snimila hit sa Šabanom, a intimni snimak joj umalo uništio karijeru

Životna priča Tee Tairović prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
Jedna od najplaćenijih pevačica hara estradom: Snimila hit sa Šabanom, a intimni snimak joj umalo uništio karijeru
Foto: F. S./ATAImages

Mlada muzička zvezda Tea Tairović uveliko se sprema za svoj veliki koncert, koji će se održati u Beogradskoj Areni, 21. i 22. septembra. Ova talentovana pevačica i plesačica stekla je popularnost nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a bila je jedna od retkih koje su se istakle u ovom muzičkom takmičenju.

Tea Tairović
foto: F. S./ATAImages

Godine 2014. objavila je prvi singl "Da si moj", a na sebe skreće pažnju nakon dueta "Otkad tebe znam" koji je snimila sa Šabanom Šaulićem. Međutim, najveću popularnost joj donosi numera "Hajde" koja je proglašena za hit leta 2021. godine.

Tea Tairović, Šaban Šaulić
foto: Printscreen Youtube/ IDJVideos.TV

Teina majka je poznata voditeljka Božica Malević, a otac akademski slikar Zoran Tairović. Odmalena je volela muziku i ples, te je tako od treće godine počela da se interesuje za balet i učestvovala je na mnogim takmičenjima gde je osvajala nagrade.

Tea Tairović
foto: Ana Paunković

Pevačica je postala prepoznatljiva figura na muzičkoj sceni zbog svog specifičnog muzičkog i igračkog stila. Često je upoređivana sa svetski poznatom pevačicom Šakirom, zbog sličnosti u energičnim i strastvenim plesnim performansima. Kao i Šakira, Tea kombinuje ples sa pevanjem, stvarajući dinamične i vizuelno privlačne nastupe koji oduševljavaju publiku. Njen stil plesa uključuje elemente belly dance-a i latino plesova, što dodaje egzotični i senzualni element njenim nastupima.

Tea Tairović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Skandal

Kao i mnoge druge poznate pevačice i Tea se suočila sa velikim skandalom koji je tresao estradu. Naime, kada se pojavio intimni snimak na kojem se navodno nalazi Tea Tairović, njena popularnost postala je još veća budući da je tih dana bila u žiži medijskog interesovanja.

Međutim, pevačica nikada nije želela da komentariše ovaj skandal, vešto izbegavajući da daje bilo kakav konkretan odgovor na pitanja novinara.

Zanimljivo je da se spekulisalo da joj je aferu namestila starija koleginica, sandra Afrika, međutim, u jednom intervjuu za Kurir, Tea je priznala da su ona i Sandra u dobrim odnosima.

- Stigle su i do mene priče da je Sandra kriva za skandal, ali, moram da kažem da smo Sandra i ja super, ona je super devojka i pravi laf i mogu da kažem da su mediji jako pogrešili i da su našli potpuno pogrešnu osobu i upleli je u čitavu priču i da nas spoje u tom nekom kontekstu. - bila je iskrena Tea.

O spornom snimku koji je isplivao u javnost, Tea je imala kratak i jasan komentar.

- Nisam davala do sada nikakve komentare na tu temu, a neću ni sad. Ne želim da dajem na značaju ljudima koji su na sve načine pokušali da me kompromituju i diskredituju.

Tea svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a posebno kada je u pitanju ljubav. Pre nekoliko godina šuškalo se da je u vezi sa bogatim biznismenom, koji ju je pratio na nastupima. Međutim, pevačica nikada nije predstavila dečka u javnosti.

Danas se sprekuliše da je u vezi sa dečkom iz svog obezbeđenja što Tea nikada nije potvrdila.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/

- Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija - izjavila je ona jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs