Snežana Savić promenila 1 stvar na sebi i drastično drugačije izgleda: Kažu da je još privlačnija i bar 10 godina mlađa

Snežana Savić je zbog nove uloge na trenutak postala plavuša, a novim izgledom su svi oduševljeni, te joj predlažu da se tako i zaista ofarba!

Celebrities
22:28h
Snežana Savić promenila 1 stvar na sebi i drastično drugačije izgleda: Kažu da je još privlačnija i bar 10 godina mlađa
Foto: ATA Images

Snežana Savić, istinska dama među pripadnicama lepšeg pola i jedna od najlepših glumica sa našeg prostora, otkako se pojavila na scenu dobila je titutlu najfatalnije. Iako je i sama umanjivala svoju lepotu, ističući da je mnogo bitnije šta žena nosi u sebi, zračila je neverovatnim seksepilom i to se sa godinama nije promenilo!

- Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketira i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva... Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu- istakla je nedavno Snežana Savić i nadovezala se:

Snežana Savić
foto: Youtube Printscreen / Snežana Savić

- Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača - zaključila je čuvena Malina iz "Srećnih ljudi", odnosno Nina Andrejević iz "Boljeg života".

A onda se pojavila sinoć na sceni pozorišta "Atelje 212", i to posle više od jedne decenije, kao plavuša! Naime, zbog uloge u predstavi “Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo, koja je premijerno prikazana, ponela je periku koja joj je savršeno pristajala! Komplimetni na račun njenog izgleda se samo nižu na društvenim mrežama, a mnogi joj predlažu da se zaista tako ofarba, kako ističu, tako je još privlačnija, a plava boja joj skida godine sa lica.

Iako je u martu proslavila 71. rođendan, ali i dalje vredno radi i godine za nju nisu ništa drugo, već samo običan broj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs