Hrvatska pevačica se udala za 27 godina starijeg bogataša pa završila na ulici: "Od obožavane žene postala sam posluga"

Nekadašnja pevačica, Vlatka Pokos doživela je sunovrat kada ju je bivši muž izbacio na ulicu.

Celebrities
Hrvatska pevačica se udala za 27 godina starijeg bogataša pa završila na ulici: "Od obožavane žene postala sam posluga"
Foto: PrintscreenInstagram/vlatkapokos

Vlatka Pokos bila je zvezda u usponu, imala je uspešnu karijeru, ljubav i savršen živto. Međutim, sve se srušilo preko noći.

Naime, Vlatka je bila jedna od najpopularnijih pevačica 80-ih, a onda je doživela skandal koji ju je koštao karijere. Naime, ona je 2000. vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla nezaboravnu crnu haljinu s dekolteom do pupka zbog čega je dobila otkaz.

Vlatka Pokos
foto: Pritnscreen Youtube

Da stvar bude još gora, ni u ljubavi joj nije cvetalo cveće, a muž sa kojim je bila godinu i po u braku, navodno ju je izbacio iz kuće. 2001. godine započela je romansu sa hrvatskim biznismenom Josipom Radeljakom Dikanom, kom je godinu dana pre toga poginula supruga, čuvena glumica Ena Begović.

Vlatka je tada imala 31 godinu, dok je on imao 58, ali se nisu osvrtali na razliku u godinama. Oni su se upoznali preko dadilje Dikanove ćerke Lane koja je imala samo 45 dana kada je ostala bez majke. 2006. godine su se venčali, ali brak nije dugo potrajao. Razveli su se godinu i pet meseci nakon venčanja.

Vlatka Pokos
foto: ATA

Ubrzo su počele priče da ga je Vlatka prevarila sa mlađim muškarcem, a tokom svađe su se navodno i potukli. Suprug je pevačicu tada izbacio iz stana, iako je na sebi imala samo farmerke i majicu i nije joj dao da ponese ništa više.

- Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina - rekla je jednom prilikom Vlatka.

Zanimljivo je da je ona u svojoj knjizi otkrila nepoznate detalje o svom braku, priznavši da je u istom bila deo posluge.

- Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom - navela je Vlatka, kako je prenosio sajt 24sata.hr.

Vlatka se posle nekog vremena vratila u Hrvatsku, a prošle godine je radila u jednom hotelu u Splitu. Nedavno je raskinula vezu sa bivšim hrvatskim ragbistom Većeslavom Holjevcom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Vlatka Pokos