Danas je smatraju najlepšom glumicom u Holivudu: A nekada je bila toliko očajna da je pomišljala na plastične operacije

Lepa glumica se teško izborila sa predrasudama u Holivudu i filmskoj industriji, iako je dokazala svoj talenat idalje ima onih koji je nipodaštavaju

Celebrities
Danas je smatraju najlepšom glumicom u Holivudu: A nekada je bila toliko očajna da je pomišljala na plastične operacije
Foto: PICJER/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sidni Svini danas je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, iako ima tek 27 godina, ostvarila je uspeh o kojem je sanjala.

Naime, sa samo 14 godina glumica je svojim roditeljima predstavila petogodišnji poslovni plan kako bi ih nagovorila da se presele u Los Angeles. To ju je dovelo do niza malih uloga pre one koja ju je probila, uloge Cassie u seriji "Euphoria" 2019. Ta joj je uloga donela nominaciju za Emmy 2022., kao i uloga Olivije Mossbacher u seriji "The White Lotus".

Sidni Svini
foto: PICJER/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim neospornih profesionalnih uspeha, Svini neprestano dobija komplimente na osnovu svoje lepote, iako je svojevremeno priznala da nije uviek bila zadovoljna svojim izgledom. Ranije je glumica izjavila da je najveća zabluda koju ljudi imaju o njoj ta da je ona samo glupa plavuša s velikim poprsjem.

Priznala je da je u jednom trenutku bila toliko opsednuta veličinom svojih grudi da je razmišljala o operaciji kojom bi ih smanjila dok je bila u srednjoj školi, ali poslušala je svoju majku koja joj je savetovala da ne ide na estetske operacije.

Sidni Svini
foto: PICJER/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, devojka koju mnogi smatraju najvećim seks simbolom današnjice ipak nije po svačijem ukusu. Među njima je i holivudska producentkinja Carol Baum koja je rekla da Sidni Svini "nije lepa", "ne zna da glumi" i nije joj jasan razlog zašto je zvezda toliko tražena.

Dok su neki stali uz nju i podržali je, ipak je velika većina ne razume, a u prilog tome govori i činjenica da je mlada glumica na svetskoj sceni postala svojevrsni simbol lepote. Pogledajte još njenih fotografija u galeriji.

1 / 13 Foto: PICJER/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stil / jutarnji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs