Najstarija ćerka mu oteta, 30 godina nema traga: Kako je Al Bano postao hrvarski tast i zašto kaže da se smrt boji njega

Slavni italijanski muzičar Al Bano pre deceniju i više postao je hrvatski tast, a o životu nakon teške tragedije ovako kaže

Celebrities
15:41h Autor:
Najstarija ćerka mu oteta, 30 godina nema traga: Kako je Al Bano postao hrvarski tast i zašto kaže da se smrt boji njega
Foto: Helmut Reiss / United Archives / Profimedia

"Platio sam cenu za svoj način života, preživeo sam infarkt na sceni, inhemijski moždani udar, pobedio sam rak... Ako ise iko nekoga boji, ona se izgleda smrt boji mene," kaže Al Bano Karizi za hrvatske medije pred najnoviji koncert.

Muzičar je već od 2016. godine stalni gost u Hrvatskoj s obzirom da se njegovA ćerka Kristal Karizi udala za Davora Lukšića s kojim se preselila u Zagreb i tu nastanila.

Al Bano danas živi srećan i ispunjen život, svoje imanje je pretvorio u vinariju i hotel, gde ljudi iz čitavog sveta dolaze kod njega da uživaju. On se i dalje bavi muzikom kako bi imao priliku da pomogne drugim ljudima.

Al Bano
Al Banofoto: Shutterstock

I dalje je u dobrim odnosima sa bivšom ženom Rominom Pauer sa kojom i dalje povremeno nastupa. Iako je već u drugom braku sa Lorendom Lorcisom on i dalje govori da mu je pored nje, u životu najvažnija žena prvo majka, a potom bivša supruga.

A kako i ne bila kada su zajedno prošli pakao.

Naime, pre 30 i kusur godina oteta je njihova najstarija ćerka a ta otmica do dana današnjeg nije razjašnjena.

Al Bano i Romina su dobili četvoro dece - tri ćerke i jednog sina.

Al Bano
foto: Profimedia

A onda se desila tragedija. Sedam godina sreće, vuče sedam godina nesreće, kaže stara poslovica, ali u slučaju porodice Al Bana, nesreća se zadržala duže.

Njihova ćerka Ilenija Marija, nestala je tokom studijskog putovanja. Poslednji put je viđena u Nju Orleansu početkom 1994. godine. Usledili su meseci intenzivne potrage, koja i pored ogromnih napora policije, vlasti, roditelja, rođaka i prijatelja nije dala nikakvog rezultata.

Postojale su indicije da je Ilenija izvršila samubistvo skokom u reku Misisipi, ali njeno telo nikada nije pronađeno. Pojedini izvori su tvrdili da je bila žrtva serijskog ubice Kita Džespersona. Ipak, DNK nalazi su odbacili ovu sumnju.

Al Bano
foto: Profimedia

Romina se godinama nije mirila sa ćerkinom smrti, govoreći da oseća kako je Ilenija živa. Ipak, na zahtev Al Bana Karizija, Ilenija Marija Karizi je 2013. godine proglašena mrtvom.

Godine koje su usledile posle razvoda, Romina Pauer je provodila u SAD, vraćajući se u Evropu s vremena na vreme. U javnim istupima je čak i optuživala supruga za nasilničko ponašanje. Ove navode su često negirala njihova deca, pravdajući ih kao posledicu velike patnje za nestalom Ilenijom.

Al Bano
foto: Profimedia

Godina 2013. je donela neočekivani obrt. Al Bano i Romina su najpre izgladili svoj odnos, a potom oživeli blistavu karijeru.

I danas nastupaju zajedno širom sveta, na oduševljenje porodice i stotina hiljada zaljubljenika u njihovo stvaralaštvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs