Ovo je supruga Branka Đurića sa kojom je u braku dve decenije: U 56. godini izgleda božanstveno

Žena Branka Đurića u 56. godini izgleda božanstveno, u braku su dve decenije.

Celebrities
Ovo je supruga Branka Đurića sa kojom je u braku dve decenije: U 56. godini izgleda božanstveno
Foto: Antonio Balic / CROPIX / imago stock&people / Profimedia

Tanja je pokazala savršeno isklesane trbušnjake i vitke noge, pa se mnogi pitaju kako je moguće da ima takvu figuru i da izgleda kao da ne stari uopšte. Besprekoran ten, lepota i savršeno držanje krase Tanju Ribič, glumicu i suprugu Branka Đurića Đure, takođe glumca.

Tanja se u javnosti ne pojavljuje često, ali kad god se to desi, ona oduzima dah.

Slično je i kad objavi neku fotografiju na Instagramu. Nedavno je sa publikom podelila jednu iz šetnje sa psom, i to u šortsu i krop topu.

Tanja je tako pokazala savršeno isklesane trbušnjake i vitke noge, pa se mnogi pitaju kako je moguće da ima takvu figuru i da izgleda kao da ne stari uopšte.

Jednom je ispričala da pazi na balans svojih hormona.

"Doktorka Sanja Toljan je prva u Sloveniji počela da predstavlja bioidentične hormone (prirodan povratak u hormonsku ravnotežu za žene i muškarce) jer su značajni za hormonski balans. Brinem o zdravlju, ali čovek nažalost postane svestan toga tek kad počnu da se naziru problemi. Bilo bi dobro da već u školama nauče decu kako da jedu, a ne da ih još u školi hrane belim brašnom, šećerom. Moramo da sami o sebi brinemo i učimo svoju decu, a nažalost mnogi roditelji zatvaraju oči pred istinom."

Zanimljivo je da od bjuti tretmana Tanja koristi samo jedan.

"Koristim samo jednu stvar za negu, a to je islandski Bioeffect serum, nekoliko kapi ujutro i uveče i ništa više. Ekološki je, nahrani kožu, imam bore, bez toga ja bih se osušila. Jednom godišnje tokom leta uradim botoks, da se ne mrštim previše, da se malo odmore mišići i ispegla čelo, ali kontrolisano to radim", kazala je za portal Azra.

Branko i Tanja su u braku od 1998. godine i imaju ćerke Zalu i Elu. Tanja je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila kako je upoznala Đuru.

"Upoznali smo se kada je došao kao glumac da gostuje u našem pozorištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom harizmom, dobrotom i inteligencijom", ispričala je glumica.

Iako se njih dvoje ne pojavljuju često u javnosti, Branko ne skriva da je još uvek ludo zaljubljen u svoju suprugu.

Ona je u intervjuu otkrila i šta njihov brak čini tako čvrstim i stabilnim.

"Ljubav i tolerancija. Ako nema toga, ništa drugo ti ne može pomoći. Super je ako imate isti ukus, ali ništa bez ljubavi i tolerancije. Na tim vrednostima i mi gradimo naš brak, trudimo se, pogotovo sad jer je Đuro često na putu. Drugačije je poslednje dve godine. To je sirova realnost, ne budim se više svaki dan s njim. Neka bi žena rekla: ‘Budi srećna nakon 25 godina’. Ali ne, meni je to još uvek kao prva godina", ispričala je Tanja.

Tanja je rođena 28. juna 1968. u Sloveniji gde se ostvarila kao glumica i pevačica.

Srpskoj publici poznata je po ulogama u filmovima Ničja Zemlja i Atomski zdesna, kao i u seriji Naša mala klinika. Godine 1997. predstavljala je Sloveniju na takmičenju za Pesmu Evrovizije pesmom Probudi se (Zbudi Se).

Žena koju zbog talenta zovu slovenskom Meril Strip nakon filma "U zemlji krvi i meda" sprijateljila se sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli. Ispričala je kako funkcionišu ti odnosi s najvećim zvezdama nakon što se neki projekat završi.

"Zavisi koliko ste zajedničkih tačaka pronašli. Đuro je super s njima kliknuo, pa smo ostali u kontaktu. Ali nakon što su se razveli, nestali su, zatvorili su se. Mi ne bismo njih ni zvali. Poslednji put smo ih kontaktirali kada je Anđelina imala operaciju. Isti dan kada je bila najtraženija osoba na planeti, odgovorila je u roku sat vremena. Vredna je i pažljiva. Ali sada su posebni problemi i veliki je bol. Mislim da je najveći bol kada se porodica raspadne. Oni samo traže svoj mir."

(Stil/ Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs